Ovo trese Srbiju više od Parade: Pijanac zamalo golim rukama udavio dečaka! Razlog će vas ostaviti bez reči!
Foto: Ilustracija, woodleywonderworks via Foter.com / CC BY-NC

kad alkohol popije mozak

Ovo trese Srbiju više od Parade: Pijanac zamalo golim rukama udavio dečaka! Razlog će vas ostaviti bez reči!

Zahvaljujući nastavnicima, koji su dečaku pritekli u pomoć, dečak je prošao samo sa lakšim povredama i modricama
Objavljeno:

V.T. (14), učenika osmog razreda Osnovne škole ‘"Đorđe Simeonović" u boljevačkom selu Podgorac, umalo je u školskom dvorištu zadavio pijani meštanin LJ.Z. (65) jer ga je osumnjičio da mu je ukrao - jednu krušku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zahvaljujući prisebnosti nastavnika, koji su razdvojili razbesnelog LJ.Z. dok je dečaka stiskao za gušu, V.T. je prošao sa lakšim povredama u vidu modrica u predelu vrata.

- Bio sam u kancelariji kada su me pozvali dežurni nastavnici. Istrčao sam i video kolege i učenike kako pokušavaju da odvoje napasnika od našeg učenika. Uspeli smo i odmah pozvali policiju koja je ubrzo došla. Videli smo da je LJ.Z. bio pod vidnim dejstvom alkohola. Ne smem ni da pomislim šta bi se dogodilo da dežurni nastavnici nisu reagovali na vreme - kaže direktor škole Srđan Rajković.

Po njegovim rečima, LJ.Z. je govorio kako mu je dečak iz dvorišta ukrao krušku i to ga je razbesnelo. Dečak je, u momentu napada, u ruci držao - jabuku!

- Ubrao sam jabuku u školskom dvorištu i krenuo sa drugaricom do ambulante. Najednom je ispred mene stao razbesneli stariji čovek i povikao: " Znači, ti si taj što mi krade kruške!2. Nisam stigao da odgovorim, odmah me je ščepao za vrat i počeo da stiska. Gušio me je, a u jednom trenutku sam osetio kako se davim. Probao sam da se otrgnem, ali je bio suviše jak. Spasili su me nastavnici, a kada sam došao k sebi čuo sam onog čoveka da viče kako sam mu baš ja ukrao krušku. A u ruci sam držao jabuku - kaže dečak uznemireno prepričavajući događaj.

Kako nezvanično saznajemo, postupak protiv LJ.Z. je u toku. Nakon davanja izjave, ovaj napadač je pušten kući.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.