Drama u Sokobanji: Učenica propala u rupu dubine 6 metara, izvlačenje trajalo satima! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

Jedva je spasli

Drama u Sokobanji: Učenica propala u rupu dubine 6 metara, izvlačenje trajalo satima! (VIDEO)

Učesnica akcije "Dan pešačenja u Sokobanji", devojčica iz Kruševca, inače učenica trećeg razreda Gimnazije, zadobila je prelom rebara i poderotine na leđima kada je u subotu propala kroz rupu u podu kule u Soko Gradu dubine pet do šest metara
Objavljeno:

Povređena devojčica prevezena je u sokobanjsku bolnicu, a zatim upućena u klinički centar Niš radi dalje dijagnostike i lečenja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Print Screen Youtube

Akcijom ''Dan pešačenja u Sokobanji'' planirano je da se na stazi 3. obiđe kula u Soko Gradu, a devojčica je propala kroz rupu sa koje je za sada nepoznata osoba uklonila zaštitnu rešetku.

U spasavanju devojčice učestvovala je Gorska služba za spašavanje, vatrogasci, policija, a samo izvlačenje iz rupe koja vodi u podzemnu prostoriju kule, prepunu kamenja, trajalo je oko 40 minuta.

Kola hitne pomoći zbog strmog terena čekala su na lokaciji Lepterija, a samo spuštanje povređene devojčice do njih trajalo je dvadesetak minuta.

Učesnica ''Dana pešačenja u Sokobanji'', kažu nadležni, mogla je zadobiti mnogo veće povrede. Njeno stanje je za sada stabilno.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.