STRAVIČNA SMRT NA AUTOPUTU: Valjak pregazio čoveka (60)
Foto: Nemanja Pančić

NIJE MU BILO SPASA

STRAVIČNA SMRT NA AUTOPUTU: Valjak pregazio čoveka (60)

Živorad J. (60) poginuo je na auto-putu Beograd-Niš, kod Mladenovca, kada ga je pregazio valjak koji ravna asfalt. Nesrećni čovek ostao je mrtav na licu mesta
Objavljeno: 09:37h

Živorad J. (60) nastradao je u četvrtak oko 13 časova na auto-putu Beograd - Niš, kod isključenja za Mladenovac kada ga je pregazio valjak koji ravna asfalt, težak nekoliko tona. Valjkom u trenutku nesreće upravljao Nenad M. (33) iz preduzeća "Starbak". Prema prvim rezultatima istrage nastradali Živorad vozio je svoju teget "opel korsu" beogradskih registracija. Međutim, primetio je da mu je automobil "prokuvao".

On je pokušao da skrene u krajnju levu traku auto-puta, gde inače nije bilo saobraćaja, jer su u toku radovi na auto-putu. Videvši da neće moći da pomeri svoj automobil iz srednje trake, Živorad J. je, ne sluteći nesreću, izašao iz vozila.
U tom trenutku on se sagnuo da pogleda ispod automobila i da nešto popravi, a iza njega je bio valjak koji ravna asfalt. Radnik koji je upravljao mašinom kretao se napred-nazad, veoma sporo. U jednom trenutku valjak je pregazio nesrećnog čoveka.
Mašina je najpre prešla preko Živoradovih nogu, a potom i preko struka. Nesrećni čovek je na licu mesta iskrvario od posledica zadobijenih povreda. Ekipa lekara je po dolasku na lice mesta mogla samo da konstatuje njegovu smrt. (Espreso.co.rs / Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.