Najtraženiji terorista ISIS-a krije se u okolini Beograda?! (VIDEO)
Foto: Prinstcreen/Youtube

Čuvar revolucije u Srbiji

Najtraženiji terorista ISIS-a krije se u okolini Beograda?! (VIDEO)

Sarout se smatra liderom sirijskih pobunjenika u svom rodnom gradu Homs, a mnogi ga opisuju i kao „ikonu sirijskog proleća”, pošto se radi o veoma popularnom Sirijcu koji je bio golman u nekadašnjoj fudbalskoj reprezentaciji ove zemlje
Objavljeno: 07:37h

Srpska policija već nekoliko dana intenzivno traga za Abdulom Basetom el Saroutom iz Sirije, istaknutom pripadniku ISIS-a, za kojeg se veruje da je ilegalnim kanalima sa migrantima ušao u našu zemlju i da se trenutno krije na teritoriji Beograda, objavio je "Alo"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema navodima ovog lista Sarout se smatra liderom sirijskih pobunjenika u svom rodnom gradu Homs, a mnogi ga opisuju i kao „ikonu sirijskog proleća”, pošto se radi o veoma popularnom Sirijcu koji je bio golman u nekadašnjoj fudbalskoj reprezentaciji ove zemlje! Upravo zbog toga su mu dali nadimak Čuvar Revolucije!

- Niko još ne zna kako je ušao u našu zemlju i došao do Beograda. Prema podacima kojima raspolažemo, radi se o važnom članu terorističke organizacije ISIS. Ne zna se ni da li je naoružan, niti da li je u našoj zemlji po nekom specijalnom zadatku, ni da li mu je namera da nastavi dalje - objašnjava dobro obavešteni izvor ovog lista.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.