Zavio druga u tepih i živog ga zapalio: Jezivi detalji ubistva u Nišu!
Foto: Ilustracija, Dragan Kadić

monstruozno

Zavio druga u tepih i živog ga zapalio: Jezivi detalji ubistva u Nišu!

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva, pak, njemu se stavlja na teret da je - osim udaraca rukama i flašom - davio rukama Ignjatovića, tako što mu je prethodno nogu stavio na grudi dok je oštećeni ležao na zemlji, nanevši mu prelome i povrede opasne po život
Objavljeno:

Dejan Najdanovski iz Niša koji je optužen da je u noći između 4. i 5. januara 2016. godine u Knez selu na svirep i podmukao način usmrtio Nišliju Nebojšu Ignjatovića negirao je danas pred sudom da je počinio zločin, priznavši samo da se sa njim potukao posle pijanke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na glavnom pretresu izjavio je da ga je udario nekoliko puta pesnicom u lice, da ga je gađao sa tri flaše sa rastojanja od 20 centimetara ali da je Ignjatović, navodno, bio živ kada je on napustio kuću.

Obeleženo 25 godina od Giškine smrti: Svima su u glavi bile njegove poslednje reči! Svaki Srbin se ježi na njih! (VIDEO)

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva, pak, njemu se stavlja na teret da je - osim udaraca rukama i flašom - davio rukama Ignjatovića, tako što mu je prethodno nogu stavio na grudi dok je oštećeni ležao na zemlji, nanevši mu prelome i povrede opasne po život.

foto: Ilustracija, Public

Na kraju je na grudi pretučenog prijatelja stavio okrenuti sto i stolicu da ne bi mogao da se pomera, a žar iz peći ispod njegovog tela koje je zbog toga bilo delimično izgorelo.

Najdanovski je pred sudom ispričao da je boravio u kući Ignjatovića u ovom selu oko dva i po meseca i da su se opijali skoro svaki dan.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.