Pronađen 41 gram kokaina u specijalnom bunkeru automobila! (FOTO)
Foto: Carina

Akcija carine i policije

Pronađen 41 gram kokaina u specijalnom bunkeru automobila! (FOTO)

Detaljnim pregledom je potvrđeno da se iznad police za dokumenta, u specijalno napravljenom prostoru za krijumčarenje robe, nalaze tri plastične kutije od žvaka, od kojih se u dve nalazilo 22 plastične kesice pune kokaina čija je ukupna težina iznosila 41,06 grama
Objavljeno: 10:41h

Carinici su na carinskoj ispostavi Terminal Beograd 13. septembra 2016. godine otkrili 22 kesice kokaina ukupne težine 41,06 grama, skrivenih u specijalno napravljenom prostoru za krijumčarenje koji se nalazio iznad kasete za dokumenta.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na zahtev za asistenciju Ministarstva unutrašnjih poslova, carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja su detaljno pregledali automobil beogradskih registarskih oznaka.

foto: Carina

Nakon pregleda automobila na carinskom skeneru, činilo se da se u vozilu na više mesta krije sumnjivi sadržaj, zbog čega je specijalizovani tim carinika morao gotovo da razmontira vozilo kako bi se proverile sve sumnjive pozicije.

Detaljnim pregledom je potvrđeno da se iznad police za dokumenta, u specijalno napravljenom prostoru za krijumčarenje robe, nalaze tri plastične kutije od žvaka, od kojih se u dve nalazilo 22 plastične kesice pune kokaina čija je ukupna težina iznosila 41,06 grama.

foto: Carina

Da bi se došlo do tog specijalno izrađenog prostora (bunkera) za krijumčarenje robe, bilo je neophodno da se skine kompletna polica za dokumenta. Nakon otkrivanja, droga, putnik i njegov automobil predati su policiji u dalju nadležnost.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.