Zbog itisona i dušeka: Zemunci u Zabeli udarili na Kristijana Golubovića!
Foto: Zorana Jevtić

Ko preživi - pričaće

Zbog itisona i dušeka: Zemunci u Zabeli udarili na Kristijana Golubovića!

Zbog privilegija koje je dobio u Zabeli, na Golubovića kivni ostali zatvorenici
Objavljeno:

Kristijan Golubović (47) uživa privilegije u sedmom paviljonu "Zabele“ u Požarevcu, zbog čega je izazvao bes drugih robijaša, objavio je "Alo"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznaje ovaj list, soba mu je okrečena, dobio je itison i novi dušek od memorijske pene, dok su kod ostalih goli betonski podovi puni prašine!

- Kristijan misli da je i dalje u rijalitiju, a ne u zatvoru! Soba mu je okrečena, a dobio je i prostirke za pod koje mogu da se peru. Ima i novi dušek od memorijske pene, dok ostali o tome mogu samo da sanjaju. Očigledno je da se neko zauzeo za njega - naveo je izvor upoznat sa dešavanjima u tom paviljonu.

foto: MUP

On kaže da su se ostali zatvorenici odmah pobunili i da je najveću frku digao bivši pripadnik zemunskog klana Miloš Simović.

- Simović je bukvalno "izgoreo"! Odmah je digao dževu zbog tepiha i dušeka! Galamio je: „U ‚Zabeli‘ sam duže od njega! Kako on može da ima bolje uslove od mene?!“. Tražio je čak razgovor sa upravnikom. Uspeo je da istera svoje, pa su mu na kraju u sobu postavili pločice - navodi sagovornik.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.