MAJSTORE, SAD VIŠE NEĆEŠ DA DIVLJAŠ PO GRADU! Policija uhapsila BAHATOG vozača iz Zemuna, oduzet mu AUTO (VIDEO)
Divljao, Foto: Društvene mreže

SVAKA ČAST

MAJSTORE, SAD VIŠE NEĆEŠ DA DIVLJAŠ PO GRADU! Policija uhapsila BAHATOG vozača iz Zemuna, oduzet mu AUTO (VIDEO)

Muzika u besnom autu trešti, dok devojčica sa zadnjeg sedišta viče da uspori pokušavajući da nadjača muziku. Suvozač uzvikuje "pazi, pazi, pazi", dok se vozač i dalje obesno smeje

Objavljeno: 16:52h

Policija je uhvatila i privela bahatog vozača iz Zemuna koji je sinoć divljao po ovom delu Beograda, objavile su Novosti.

On je ranije danas identifikovan, a sada je i uhvaćen, a oduzet mu je i automobil.

Podsećamo, na snimku se čuje kako osoba za volanom viče "ludilo, zezanje!" dok gazi papučicu gasa u prometnoj Glavnoj ulici u Zemunu.

Muzika u besnom autu trešti, dok devojčica sa zadnjeg sedišta viče da uspori pokušavajući da nadjača muziku. Suvozač uzvikuje "pazi, pazi, pazi", dok se vozač i dalje obesno smeje.

Zbog brzine kojom je "nalegao" na gas, i ne vide se najbolje svi mogući prekršaji koje je napravio i potencijalne nesreće do kojih je moglo da dođe. Ono "pazi" suvozača se odnosilo na pešaka koji je prelazio ulicu.

Ne previše široka ulica, sa gustim saobraćajem, pešacima na sve strane, gde se nikad ne zna da li će neko odnekud da "iskoči". Da pretrčava ulicu, a uz ovakvu brzinu tragedija bi bila neizbežna.

Srećom, pa mu se niko nije našao na putu.

Bonus video:

(Espreso/Novosti/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.