Stefanović o hapšenju 123 osobe: Popadali šverceri 303 kilograma kokaina, vođa navijača i zaposleni u Kolubari!
Foto: Fonet

Međunarodna akcija

Stefanović o hapšenju 123 osobe: Popadali šverceri 303 kilograma kokaina, vođa navijača i zaposleni u Kolubari!

U velikoj akciji policije pohapšena velika međunarodna kriminalna banda, vođe navijača kao i silovatelji i pljačkaši
Objavljeno: 12:06h

U akciji srpske i nemačke policije uhapšeno je 30 osoba, koje policija sumnjiči za umešanost u šverc 303 kilograma kokaina, vrednosti 20 miliona evra, saopštio je ministar Nebojša Stefanović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ministar Nebojša Stefanović saopštio je na konferenciji za novinare i da je policija uhapsila vođu navijača iz Beograda, zatim 11 osoba iz "Kolubare" osumnjičenih za krađu, dok su u Šapcu i Bogatiću uhapšena dvojica silovatelja, od kojih je jedan osumnjičen i za podvođenje devojčice od 16 godina.

- Vođa navijača jednog od fudbalskih klubova iz Beograda J.J. (33) i još 29 osoba je uhapšeno, dok se za tri traga u velikoj akciji nemačke i srpske policije u borbi protiv proizvodnje i trgovine narkoticima - izjavio je ministar policije.

Stefanović je istakao da je akcija hapšenja odličan primer prekogranične saradnje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

- Srbija će nastaviti da intezivno sarađuje sa Nemackom u svim slučjevima borbe protiv orgniala i korupcije - rekao je Stefanović i poručio da su borba protiv organizovanog kriminala i korupcije prioritet srpske policije.

- Uhapšena je i osoba koja se sumnjiči da je spremala likvidaciju dvojice braća - rekao je Stefanović, navodeći da je u poslednjoj akciji na suzbijanju kriminala i korupcije uhapšeno i 15 osoba koji se terete za prevare oko osiguranja, dok su u akciji "Armagedon" uhapšene četiri osobe.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.