CELU NOĆ JE SAMO GLEDALA U SAT, NIJE SPAVALA, NIJE MOGLA DA PRIHVATI OČEVU SMRT: Vapaji majke nestale Jasne! (FOTO)
Jasna Nikolić (55), Foto: Printscreen/Google Maps, Printscreen/Google Earth, Privatna arhiva

otišla u pekaru, i nikada se nije vratila

CELU NOĆ JE SAMO GLEDALA U SAT, NIJE SPAVALA, NIJE MOGLA DA PRIHVATI OČEVU SMRT: Vapaji majke nestale Jasne! (FOTO)

Jasna je otišla je do pekare koja je udaljena samo 100 metara od porodične kuće i od tada joj se gubi svaki trag!

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Jasmenka Jasna Nikolić (55) je nestala 16.02.2021. oko 8 sati i od tada joj se gubi svaki trag. Tog jutra je izašla iz porodične kuće u Požarevcu kako bi majci kupila pecivo u pekari, ali se nikada nije vratila.

Pekara je udaljena samo 100 metara od kuće u kojoj je Jasna živela sa majkom i ocem koji je preminuo pre samo 5 meseci.

Olga Nikolić (72), Jasnina majka nalazi se u stanju šoka jer kako kaže, ona svoju ćerku ne poznaju ovakvu. Ipak, promena u ponašanju je nastala kada je Jasni preminuo otac.

- Moje dete se promenilo od kada joj je otac preminuo. Muž mi je bio dobro do poslednjeg dana, voleo je da kuva, on i Jasna su svako jutro pili kafu i jeli karamele, to im je bio ritual. On je jedno jutro ustao i rekao nam da neće više da kuva, a onda mu je pozlilo. Iz Hitne pomoći su rekli kako treba da ide u bolnicu te noći, ali su ga primili ujutru. Odneli smo mu stvari za bolnicu, a oni nama saopštili da je preminuo. To je bio veliki šok za oboje, priča nesrećna žena za Espreso.

Jasna Nikolić
foto: Privatna arhiva

Kako nam je objasnila, Jasna nije mogla da prihvati očevu smrt, i imala je probleme sa snom.

- Noć pre nego što će da nestane, Jasna se prevrtala, i ustala je u 2h ujutru. Nas dve spavamo zajedno, i nisam mogla oka da sklopim od nje. Stalno je gledala u sat. Kada sam je pitala da li je dobro, odgovorila je potvrdno i nastavila da gleda u njega. Objasnila sam joj da se njen pokojni otac nikada više neće vratiti jer je stalno gledala kroz prozor. Rekla je da razume to. Ipak, mislim da nije razumela, objašnjava majka kroz suze.

Jasna je stalno posećivala pekaru "Zora" u Požarevcu i to jutro je otišla po doručak za nas dve.

- Otišla je da nam kupi šapice u pekari, ali se brzo vratila. Rekla mi je da nisu ispečene, ali znam da je lagala. Nije ni bila tamo. Onda je ponovo otišla, i više je nikada nisam videla, objašnjava Olga koja kako nam je rekla nije prepoznala svoju ćerku tog dana jer je skroz promenila ponašanje.

- Zvala sam policiju, i oni su došli i sve me ispitali. Rekli su da će je naći, ali da ja moram da se saberem. Od 16. februara ne jedem, i ne mogu da popijem ni kap vode. Niti ću moći dok se moja ćerka ne vrati živa i zdrava, priča Olga.

Jasnina komšinica je rekla kako je Jasna divna žena koja se starala o bolesnoj majci.

- Ona živi u Proleterskoj ulici u Požarevcu u porodičnoj kući sa majkom i ocem. Otac je nedavno preminuo, a majka se slabo kreće. Nikada se nije udavala, i nema decu. Bile su same, njih dve. Ona je skromna žena, plemenita, nemam predstavu šta je moglo da joj se desi, objašnjava njena najbliža komšinica.

Naime, u trenutku nestanka, Jasna je na sebi imala crnu jaknu, crne pantalone i lakovane crne čizmice.

Jasna Nikolić
foto: Privatna arhiva

Majka kroz suze moli sve ljude koji imaju bilo kakvo saznanje o njenom kretanju posle izlaska ili gde se ona nalazi trenutno da to prijave policiji u Požarevcu kod koje je slučaj nestanka i prijavljen.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.