SVEDOCI SARADNICI VELJI ZABIJAJU NOŽ U LEĐA: "Odsekli glavu navijaču i s njom igrali fudbal, sve snimali i delili"
Otkrijte, Foto: Stefan Stojanović

belivuk slučaj

SVEDOCI SARADNICI VELJI ZABIJAJU NOŽ U LEĐA: "Odsekli glavu navijaču i s njom igrali fudbal, sve snimali i delili"

Nekoliko pripadnika Belivukove kriminalne grupe ponudilo je tužilaštvu svoju saradnju u zamenu za manju zatvorsku kaznu

Objavljeno:

Otkako je prošlog četvrtka u velikoj tajnoj policijskoj akciji uhapšen Belivuk i još 20 pripadnika njegove kriminalne grupe koja je godinama sejala strah, pre svega, u Beogradu, policija traga za dokazima koji će pomoći da se Velja Nevolja i njegovi saradnici osude na zatvorske kazne.

Oni su za sada osumnjičeni za najteža krivična dela - ubistva, mučenja, otmice, ali je dobro poznato i da su se bavili trgovinom narkotika za crnogorski kavački klan, ali i reketiranjem po Beogradu, Pančevu, Nišu...

Veliki tragovi krvi, kao i ostaci sredstava za dezinfekciju kojima je ta krv uklanjana pronađeni su na nekoliko lokacija koje je koristila ova kriminalna grupa.

Najviše tragova koji ukazuju na mučenja, a kako se sumnja i ubistva, pronađeno je u kući strave, opasane visokom betonskom ogradom, u Ritopeku. U ovoj kući na zemlji su pronađeni i tragovi spaljivanja...

Tragovi krvi, međutim, prema nezvaničnim informacijama otkriveni su i u drugim vikendicama koje je Velja Nevolja koristio. Na pojedinim lokacijama pronađeno je oružje, snajperi, ali i ogromne količine novca.

U jednom od Belivukovih tajnih sefova, koji je pronađen u vikendici u Vrčinu, pronađen je i svežanj od dvadesetak ključeva za koje policija pokušava da utvrdi koja vrata otvaraju i šta se iza njih krije! Jasno je da su ovi ključevi za Belivuka važni s obzirom da ih je skrivao u sefu kraj nekoliko desetina hiljada evra zarađenih, najverovatnije, trgovinom narkotika.

Lobanja u bunaru

Prema nezvaničnim informacijama u jednom bunaru na imanju u blizini Belivukovog u Ripnju pronađena je ljudska lobanja! Ona je poslata na veštačenje, a sumnja se da pripada navijaču Partizana Goranu Veličkoviću Goksiju koji je nestao bez traga početkom avgusta prošle godine.

Nekoliko meseci nakon nestanka Goksija i pre hapšenja Belivukove ekipe pričalo se da je ova grupa Veličkoviću odsekla glavu i njom igrala fudbal, kao i da su to sve snimali i slali drugim članovima kriminalne grupe preko tajne aplikacije "Skaj".

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.