Srbin pokušao da prošvercuje 15 zlatnika, roleks, zlato i srebro. Šta mislite, šta mu se desilo? (FOTO)

veoma težak prtljag

Srbin pokušao da prošvercuje 15 zlatnika, roleks, zlato i srebro. Šta mislite, šta mu se desilo? (FOTO)

Mladić je mađarske nacionalnosti iz Subotice, državljanin Srbije, Mađarske i Kanade
Objavljeno: 15:54h

Srpski carinici su nedavno, na aerodromu Nikola Tesla, sprečili pokušaj krijumčarenja 15 zlatnika, tri ručna časovnika robnih marki „Rolex“, „Omega“ i „Casio“, kao i manje količine zlatnog i srebnog nakita. Srbi uhapšeni u Španiji zbog šverca neverovatnih 327 kilograma kokaina!

Kako je MUP saopštio, službenici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina su prilikom kontrole putnika i prtljaga na letu za Amsterdam, u ručnom prtljagu 25-godišnjeg mladića pronašli 15 austrougraskih zlatnika iz 1915. godine, sa likom cara Franca Jozefa sa jedne i grbom Austrougarske monarhije sa druge strane.
Pored toga, mladić mađarske nacionalnosti iz Subotice, državljanin Srbije, Mađarske i Kanade, kod sebe je imao i tri ručna časovnika gorepomenutih robnih marki, ogrlicu i narukvicu od srebra i nekoliko zlatnih privezaka.
Kako je „propustio“ da prema važećim propisima prijavi robu, koju je nameravao da sa sobom ponese u Kanadu, protiv njega je pokrenut prekršaj pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja neprijavljeni predmeti biti zadržani.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.