Ove pevače i političare saslušavaju zbog ubistva zvezde Granda Jelene Marjanović! (FOTO)
Foto: Public

nastavak velike istrage

Ove pevače i političare saslušavaju zbog ubistva zvezde Granda Jelene Marjanović! (FOTO)

Nerazjašnjeno ubistvo pevačice i dalje muči Sbiju, ima li pomaka u istrazi?
Objavljeno: 11:35h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U istrazi koja je pokrenuta protiv Zorice Marjanović, svekrve ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom policija će na saslušanje pozivati njene klijente, a na listi potencijalnih svedoka su i mnogi pevači, glumci i političari, koji su tražili pomoć od nje, ali i jedan aktuelni član Vlade, saznaje „Alo!”.

Jelena nikada nije trčala nasipom, ubijena je zbog seksualnih obreda!?

Policiji će posao dodatno olakšati rokovnik i beleške koje je Zorica vodila 20 godina, a koje je policija zaplenila prilikom pretresa kuće Marjanovića.

foto: Public

- Sva ta poznata imena se nalaze u Zoričinim spisima, koji su sada u rukama policije. U oduzetom materijalima su i pisma koja su klijenti slali Zorici, a ona je vodila evidenciju o svojim mušterijama, problemima koji ih muče, kao i koliko su novca dali. Zbog toga će tužilaštvo pozivati sve Zoričine mušterije na razgovor, kako bi se utvrdilo da li im je zaista pomogla u vezi sa njihovim problemima ili je te ljude samo dovodila u zabludu - kaže izvor iz istrage.

foto: Damir Dervišagić

Inače, među onima koji su javno priznali da im je Zorica pomogla svojim „mađijama” nalazi se i pevačica Nada Topčagić, koja je javno tvrdila da je Jelenina svekrva „prava isceliteljka i da nema veze sa vradžbinama i gatanjem”.

foto: News1
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.