Bosanska krvava zečica se krije u Srbiji!
Foto: Facebook/Slobodanka Tosic

Pomogla u pokušaju ubistva

Bosanska krvava zečica se krije u Srbiji!

Uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“, a tokom postupka je negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva. Prvo joj se sudilo sa ostalim optuženima, a njen postupak je kasnije razdvojen jer se nije odazivala pozivima suda
Objavljeno: 11:19h

Bivša mis Bosne i Hercegovine i Plejboj model Slobodanka Tosić pobegla je iz BiH pošto je osuđena na 2,5 godine zbog umešanosti u pokušaj ubistva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako se navodi, sumnja se da se krije u Srbiji. Britanski "Dejli mejl“ navodi da je 30-godišnja Slobodanka osuđena u martu zbog "nameštanja ubistva“ lokalnog mafijaškog bosa. Ona se 2006. godine videla sa bosom Đorđom Ždralom, da bi ga izdala ga njegovom rivalu Darku Elezu koji je pokušao da ga ubije. Ždrale je ranjen u tom napadu, ali je uspeo da pobegne. Kako se navodi, Ždrale je na suđenju je potvrdio navode optužnice da ga je Tošićeva, u koju je bio zaljubljen, namamila pričom da joj treba prevoz do naselja Pavlovac, gde je, nakon izlaska iz kola, mahnula Elezu, koji je sa još jednim saučesnikom dotrčao i pucao u njega.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.