Srbina proterali iz Danske! Mesec dana je ženu držao zarobljenu!
Foto: Stock

užas u kopenhagenu

Srbina proterali iz Danske! Mesec dana je ženu držao zarobljenu!

Presuda nije pravosnažna i advokat odbrane je na nju uložio žalbu
Objavljeno:

Srbin star 58 godina osuđen je u Danskoj na trogodišnju zatvorsku kaznu i trajno proterivanje iz zemlje zbog držanja žene u zatočeništvu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako se navodi, on je ženu staru 71 godinu mesec dana držao prisilno zatvorenu.

Osuđeni muškarac i trinaest godina starija žena stupili su u kontakt preko poznatog danskog sajta za upoznavanje, a kako se navodi, osuđeni je oštećenu tokom držanja u zatvoreništvu udarao i pretio joj, u cilju iznude novca.

foto: stock

Presudom je utvrđeno i da je oštećena tokom zatočeništva osuđenom prebacivala na bankovni račun veće sume novca, zbog čega mu je naloženo i da oštećenoj vrati 157.000 kruna (oko 21.000 evra). Presuda nije pravosnažna i advokat odbrane je na nju uložio žalbu uz obraloženje, koje je bilo deo i dosadašnje odbrane, da su muškarac i žena bili u ljubavnoj vezi i da nikakvog prisilnog zadržavanja nije bilo. Inače, osuđeni Srbin živi u Danskoj dugi niz godina i ranije je osuđivan zbog pretnji i iznude od jedne žene, koja je svedočila i u aktuelnom slučaju protiv njega, a ovonedeljna nepravosnažna presuda sadrži u sebi i kaznu zbog nasilničkog ponašanja prema njoj.

(Esrpeso.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.