UHAPŠENI POVEZANI SA UBISTVOM U STRAČEVU: Obračun počeo u kući? Napadač udaren automobilom
Ubijeni Džimi, Foto: FACEBOOK PRINSTCREEN

jezivo

UHAPŠENI POVEZANI SA UBISTVOM U STRAČEVU: Obračun počeo u kući? Napadač udaren automobilom

MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u narko-obračunu

Objavljeno:

Dve osobe uhapšene su oko 12 sati danas u Starčevu zbog sumnje da su povezane saubistvom navijača Timotija Stojanovića Džimija (24) iz ovog mesta kod Pančeva.

Kako se saznaje, policija je celo jutro u ulici u kojoj se noćas dogodio oružani obračun u kom je navijač FK "Partizan" Timotije Stojanović ranjen u stomak, a mladić koji je pucao je udaren automobilom. Šta se tačno dogodilo za sada nije poznato, ali muškarac M. M. je ranjenog Stojanovića odvezao do pančevačkog doma zdravlja i ostavio ga ispred ulaza. Stojanović je ubrzo prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta obračun se dogodio na travnjaku ispred jedne kuće u Starčevu, te se sumnja da je obračun počeo u jednoj od kuća u ovoj ulici. Policija je blokirala prilaz ovoj ulici i celo jutro razgovara sa meštanima. Oko 12 sati iz jedne od kuća dva muškarca izvedena su sa lisicama na rukama i odvezena policijskim automobilom.

MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u narko-obračunu, a ne navijačkom i da su dva napadača identifikovana i da se za njima intenzivno traga.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.