JOVANA JAKIĆ PROGOVORILA, STVARI SU DOBILE NOVU DIMENZIJU: Slučaj Aleksić trese Srbiju, pazi samo šta je SAD REKLA
Foto: Printscreen

PROGOVORILA

JOVANA JAKIĆ PROGOVORILA, STVARI SU DOBILE NOVU DIMENZIJU: Slučaj Aleksić trese Srbiju, pazi samo šta je SAD REKLA

Voditeljka Jovana Jakić razgovarala je sa inspektorkom Vesnom Gašić Stojković koja učestvuje u ovom slučaju još od prve prijave koju je podnela glumica Milena Radulović

Objavljeno:

Povodom optužbi za silovanje protiv Miroslava Mike Aleksića, Bate Miladinovića, ali i trećeg čoveka koji je navodno bio saučesnik u zlostavljanju maloletnica, voditeljka televizije Happy Jovana Jakić dala je izjavu u policiji.

Kako je objasnila za jedan portal, voditeljka Jovana Jakić razgovarala je sa inspektorkom Vesnom Gašić Stojković koja učestvuje u ovom slučaju još od prve prijave koju je podnela glumica Milena Radulović.

Dobila je instrukcije i savet kako treba da se ponaša u slučaju "trećeg čoveka" koji još nije optužen ali dokazi protiv njega postoje.

Kako kaže, ona je u četvrtak izjavu u svojstvu građanina i priključila se onima koji ovih dana svakog dana daju izjave povodom ovih slučajeva, od kada se priča oko podvođenja, silovanja i zlostavljanja pokrenula.

"Znam da se mnogi pitaju šta ja radim u toj priči. Misle da svi tražimo dinar ili slavu. Ali ja sam samo stala iza Milene Radulović. Ona je ta koja je prva, koja ima iza sebe karijeru i novac, kojoj ništa ne treba osim da se monstrumu stane na put. Svi ostali smo tu samo da kažemo u pravu si devojko, videli smo, znamo situaciju, imamo i mi nove informacije. Ključna osoba u celoj priči je zapravo inspektorka Vesna Gašić, koja je karika koja je sve vreme nedostajala, koja ima veliko iskustvo u ovakvim slučajevima i u koju svi imamo potpuno poverenje. Bez nje ni Milena, niti bilo ko od nas ne bi mogao da uradi ništa“, kaže Jovana Jakić.

Advokat Zoran Jakovljević, branilac osumnjičenog Miroslava Mike Aleksića, juče je izjavio da će, "ako se nastavi medijska hajka i linč njegovog klijenta, biti prinuđen da dostavi neke materijale, pa da vidimo da li se neko smeje tako srećno, a da je prethodno zlostavljan", preneli su mediji.

Povodom ove izjave i spornih snimaka, voditeljka Jovana Jakić kaže da je to "prljava igra" i da predstavlja ništa drugo negopokušaj ucene glumice Milene Radulović.

"Ne znam da li u toj školi postoje bilo kakve kamere, moguće je da su se snimale vežbe. Ali ucenjivati ko zna kakvim snimcima na taj način, to je strašno. Advokat spominje neki smeh, pa smeha je sigurno bilo u grupi, to je škola glume. Inače, psihoterapeuti su povodom ovog slučaja potvrdili da je smeh obavezna reakcija i jak odbrambeni mehanizam na ogroman strah... U svakom slučaju, ovakva izjava advokata je bez presedana i nadam se da Milena ima punu podršku kod kuće, koja joj je potrebnija nego ikada u životu“, kaže voditeljka Jovana Jakić za jedan portal.

Da podsetimo, voditeljka je prva govorila da pored Mike Aleksića i pokojnog Bate Miladinovića postoji još jedan zlostavljač, ali da će njegov identitet otkriti tek kada u sve bude uključena i policija. Ona je otkrila da će treći čovek na ovom spisku zlostavljača, kada bude otkriven, "mnogima srušiti ideje o detinjstvu". Kako kaže, još uvek čeka da ga određene osobe prijave policiji i da to bude zvanično.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.