Pobesneo načisto: Kamerman izujedao po licu gradskog većnika u Loznici!
Foto: Nebojša Mandić

Šta mu bi?

Pobesneo načisto: Kamerman izujedao po licu gradskog većnika u Loznici!

- Zbog promaje, okrenuo sam se i zatvorio vrata, a kolega kamerman je skočio i istog trenutka me snažno ugrizao za čelo. Pomislio sam da će mi pokidati kožu zubima ako se budem opirao, probao sam da se oslobodim ali mi je on naneo još nekoliko povreda - izjavio napadnuti lokalno opštinski funkcioner
Objavljeno:

Miroslava Radulovića, člana Gradskog veća zaduženog za turizam, zaposlenog i u lozničkom dopisništvu RTS-a, napao je danas oko 10 sati kolega kamerman M. Đ. koji ga je ugizao na više mesta u predelu lica, javljaju lokalni mediji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Odmah je stigla Hitna pomoć, koja je Radulovića prebacila do Doma zdravlja gde mu je ukazana lekarska nega, a o svemu je obaveštena i policija koje je izvršila uviđaj i privela napadača, piše "Alo". "Sve se desilo iznenada, bez ikakvog prethodnog sukoba ili nagoveštaja. Ušao sam u prostorije dopisništva i primetio da su otvorena vrata i jedan prozor. Zbog promaje, okrenuo sam se i zatvorio vrata, a kolega kamerman je skočio i istog trenutka me snažno ugrizao za čelo. Pomislio sam da će mi pokidati kožu zubima ako se budem opirao, probao sam da se oslobodim ali mi je on naneo još nekoliko povreda", priča Radulović.

Kako je potvrdio, lekari su mu očistili i previli povrede, dali uput za dodatne preglede kod očnog lekara i hirurga, ali se on nada da neće biti većih komplikacija. Sa kolegom M. Đ. ranije nije imao ovakvih sukoba, ali, kako kaže, nisu preterano ni komunicirali već samo koliko posao to zahteva. "O svemu sam obavestio nadležne u RTS-u, a oni će odlučiti o daljim koracima", kaže Radulović, zaposlen kao koordinator rada u lozničkom dopisništvu RTS-a.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.