Pritvor za nasilnika iz Kragujevca: Ubo je druga nožem a pre toga već bio PET godina u zatvoru
Određen pritvor kragujevčaninu, Foto: Beta/Milan Obradović

pravda

Pritvor za nasilnika iz Kragujevca: Ubo je druga nožem a pre toga već bio PET godina u zatvoru

Incident koji se zavržio u krvi, dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka, u ulici gde živi osumnjičeni za pokušaj ubistva

Objavljeno:

Nakon saslušanja pred tužiocem, Davor Denćić (30) je u pritvoru zbog krivičnog dela pokušaja ubistva, je je u trgovini "Morava" u Ulici Drage Todorović u Kragujevcu svom poznaniku Nemanji Nikoliću (26) nož zario u grudi.

Incident koji se zavržio u krvi, dogodio se u noći između nedelje i ponedeljka, u ulici gde živi osumnjičeni za pokušaj ubistva.

Vesna Perović, zamenik Višeg javnog tužioca kaže da je Davor Denćić uhapšen zbog pokušaja ubistva, jer je nožem ubo Nemanju Nikolića, i predložen mu je pritvor.

- To se desilo u prodavnici "Morava", kod petlje "Zvezda", i oni su se sreli u trgovinskoj radnji. Oni su ranije bili drugari, pa su se tokom poslednjih godinu dana posvađali. On ga je potom ubo nožem. Ranije je osuđen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, i bio je u zatvoru pet godina - kaže Vesna Perović.

Lekari se Nemanji bore za život

Sve se dogodilo u samom objektu, i kao dokaz postoji i zapis sa video nadzora. Šta je povod svađe nekadašnjih drugara, za sada se ne zna. Lekari se bore za život Nemanje Nikolića, jer mu je jednim udarcem nožem probijeno plućno krilo, a sečivo je prošlo tik kraj srca.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.