SKANDAL KOJI JE DUBOKO PODELIO SRBIJU! Jedni krive glumicu, drugi već imaju BRUTALNE kazne za Aleksića (FOTO)
Miroslav Mika Aleksić, Foto: Dado Đilas, Nemanja Nikolić, Printscreen/facebook

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA

SKANDAL KOJI JE DUBOKO PODELIO SRBIJU! Jedni krive glumicu, drugi već imaju BRUTALNE kazne za Aleksića (FOTO)

Brojimo reakcije javnosti koja je prilično podeljena i glasna na društvenim mrežama

Objavljeno: 15:19h

Miroslav Mika Aleksić, koliko puta smo to ime čuli za ova 24 sata od kako je policija stavila lisice na ruke poznatom režiseru i učitelju glume, zbog sumnje da je u periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole čiji je vlasnik, seksualno napastvovao učenice?

Verovatno više niko od nas i ne broji, ali ne prestajemo da brojimo podršku glumici Mileni Radulović koja je javno optužila Aleksića za silovanje kada je imala samo 17. godina. Takođe, brojimo i reakcije javnosti koja je prilično podeljena i glasna na društvenim mrežama.

Milena Radulović
foto: Printscreen/Youtube

Sa jedne strane imamo one koji se pitaju "zašto je sada progovorila?" i "šta su ti roditelji mislili kada im je dete išlo u školu straha?". Tu su naravno i oni koji će uvek, ali uvek kriviti ženu, koja svojim ponašanjem "izaziva", o takvima nećemo mnogo ovde polemisati, već ćemo se okrenuti ljudima koji su optužbe mlade glumice na račun profesora odmah osudili i rešili da mu na društvenim mrežama presude po kratkom postupku!

1 / 7 Foto: Printscreen/ društvene mreže

U moru komentara, polemike, pa čak i sukoba na društvenim mrežama oko skandala koji ne jenjava, ima onih koji bi dali profesoru doživotnu robiju. Tu su i oni malo racionalniji koji kažu da sud i pravosuđe treba da se bave ovom tematikom da mi "obični smrtnici" tu ne možemo ništa!

S druge strane mnogi roditelji su prilično potreseni pričom, pa su gotovo saglasni sa tim da je njihovoo dete u pitanju rešili bi to vešaljem, odsecanjem mošnica, ali i drugih delova tela.

Podsetimo, cela priča podigla je Srbiju na noge onog trenutka kada je Milena smogla snage i rešila otvoreno da progovori o zlostavljanju od strane Aleksića, da bi kasnije igor Jurić osnivač Fondacije "Tijana Jurić" izjavio da se o sramnom činu znalo skoro devet meseci, ali da je žrtvama potrebno vreme i hrabrost da se suoče javno sa tim.

Sudbina Miroslava Aleksića i dalje je neizvesna.

"Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.