2 PORODIČNA MASAKRA POTRESLA SU SRBIJU! Zločin u Sjenici kao onaj u Telepu, malo ko je zaboravio Goranovu svirepost
Ubice koje su presudile bivšim ženama, tastu i tašti, Foto: FOTO: Z.Š./Društvene mreže

TUŽNO

2 PORODIČNA MASAKRA POTRESLA SU SRBIJU! Zločin u Sjenici kao onaj u Telepu, malo ko je zaboravio Goranovu svirepost

Danas je na teritoriji opštine Sjenica proglašen dan žalosti i biće sahranjene žrtve porodičnpog masakra kao i Enedin, ali na različitim grobljima

Objavljeno:

Enedin T. (44) ubio je bivšu suprugu Biseru Š. (44), njenog oca Fehima (64) i majku Šefku (60), a teško ranio šuraka B.Š. (35) 16. januara u prepodnevnim časovima u selu Rasno kod Sjenice, nakon čega je izvršio samoubistvo u šumi nedaleko od svoje kuće u selu Doliće, kada je shvatio da ne može da pobegne od policije.

- Enedin je pucao iz „tetejca“, za koji je imao dozvolu za držanje. Ispalio je 11 metaka iz dva šaržera. Najpre je pucao u šuraka Bekima, zatim u tasta Fehima, pa u bivšu suprugu Biseru, pa na kraju u taštu Šefiku. Navodno, komšijama koje su se zatekle unutra rekao je: „Neću vam ništa.“ Njih su najverovatnije pogodili rikošeti. Inače, njih dvoje su se zatekli tu na kafi. Ni juče na Pešteru nije bilo odgovora na pitanje šta je Enedina Turkovića, „tihog i mirnog“ čoveka, kako ga opisuju rođaci i komšije iz Dolića, gde je rođen, navelo da počini krvavi masakr, nezabeležen u ovom kraju. - Nije imao prijavu ni za saobraćajni prekršaj, a kamoli da je šta drugo uradio u životu. Živeo je dvadesetak godina u Nemačkoj, ima državljanstvo ove države, a razvod sa Biserom teško ga je pogodio, odvojenost od dece najteže, najverovatnije je procenio da za njega nema više života - ispričao je za Kurir juče jedan od komšija porodice Turković.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir.rs/Z.Š.

Danas je na teritoriji opštine Sjenica proglašen dan žalosti i biće sahranjene žrtve porodičnpog masakra kao i Enedin, ali na različitim grobljima.

Međutim, ovo nije prvi slučaj da Srbija zanemi pred prizorom kakav se desio u Sjenici, da bivši muž prolije krv i uništi celu porodicu i živote rođene dece.

Podsetimo se gotovo identičnog slučaja koji je potresao Srbiju 2019. godine, kada su se začuli hici u Novom Sadu na na Telepu, u Ulici Petefi Šandora kada je Goran janković ubio tašti i tasta, a zatim presudio bivšoj ženi pred decom.

Hapšenje Gorana Jankovića
Hapšenje Gorana Jankovićafoto: Kurir/S.S.

Janković je tog 24. maja usmrtio suprugu Mirjanu, koja se kod roditelj sklonila nakon što je 11. maja policiji podnela prijavu protiv Gorana zbog nasilja u porodici. Sa sobom je povelu i dvojicu njihovih sinova.

Uprkos zabrani prilaska i komuniciranja, on je to jutro, tasta i taštu ubio čekićem, a Mirjanu je najpre tukao i davio, a zločin koji je potresao Srbiju, dogodio se naočigled njegovih i Mirjaninih maloletnih sinova.

Sledeće godine u februaru Janković je izvršio samoubistvo vešanjem u sobi u kojoj je bio smešten u novosadskom zatvoru.

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.