JA ZNAM DA TO NIJE NORMALNO, ALI NE MOŽEŠ DA SE ODBRANIŠ OD TOGA: Pažljivo pogledajte ovaj snimak Mike Aleksića
Foto: Printscreen/Youtube

UMEĆE PEDAGOGIJE

JA ZNAM DA TO NIJE NORMALNO, ALI NE MOŽEŠ DA SE ODBRANIŠ OD TOGA: Pažljivo pogledajte ovaj snimak Mike Aleksića

Mnoge kolege su mladoj glumici dale podršku nakon ove vesti da je ona pretrpela torturu sa 17.godina na časovima glume kod Mike Aleksića u studiju

Objavljeno: 13:56h

Miroslav Mika Aleksić pedagog glume nedavno optužen od strane glumice Milene Radulović za se*sualno zlostavljanje tokom njenog pohađanja časova u njegovom studiju,ostavilo je javnost nemim.

Mnoge kolege su mladoj glumici dale podršku nakon njene tvrdnje da je ona navodno pretrpela torturu sa 17.godina na časovima glume kod Mike Aleksića u studiju.

On je važio za pedagoga koji pravi samostalne individue i neguje vrednosti iz svakodnevnog života, poput porodičnih vrednosti, stvaranje odnosa kroz komunikaciju, pojašnjenje sveta oko nas, kao i čitanje dela pozantih književnika.

U jednoj emisiji pitan o glumi i svojim učenicima kojih je bilo pozamašan broj a neki od njih su Nebojša Glogovac, Branka Katić, Nikola Đuričko, govorio je ovako:

Nema lakšeg zanimanja od glume i nema težeg zato što dira dušu.

Poneko od njih kada završi sa studiom glume i odmetne se u profesionalne vode ostane sa mnom u dobroj komunikaciji i vezi, a drugi ne.

Ja se trudim ako baš ne moraš da budeš glumac, nemoj. Ja se trudim da pronađemo neku alternativu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.