JEZIV ZLOČIN U BANSTOLU: Osumnjičen da je obljubio svoju decu, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati
Zlostavljanje dece, Foto: Profimedia

STRAVIČNO

JEZIV ZLOČIN U BANSTOLU: Osumnjičen da je obljubio svoju decu, određeno policijsko zadržavanje do 48 sati

Ovaj stravični slučaj prijavila je u petak policiji njegova supruga

Objavljeno: 22:42h

Policija u Inđiji uhapsila je Milana E. (40) iz naselja Banstol pored Čortanovaca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom, i to trogodišnjim sinom i dvogodišnjom ćerkom, potvrđeno je "Novostima" iz Policijske uprave Sremska Mitrovica.

Osumnjičenom muškarcu određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon kojih će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Ovaj stravični slučaj prijavila je u petak policiji njegova supruga, nakon što su se deca vratila kod nje od oca, od kojeg je razvedena.

- Kada su deca stigla kod majke, ona je uzela da ih okupa, spremi za spavanje i tada je primetila da dečak krvari iz anusa. Pozvala je supruga da pita šta se desilo, ali joj je on govorio da ne zna o čemu se radi. Izrevoltirana žena posumnjala je na ono što ranije nije ni slutila i sasula mu je razne reči putem telefona, a onda odmah pozvala policiju - govori naš izvor iz policije.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, deca su upućena na medicinski pregled gde je ustanovljeno da oni imaju povrede na analnom otvoru i anusu, a dalja ispitivanja treba da ustanove da li su te povrede nastale seksualnim putem.

Uhapšeni Milan E. pred policijom prvo je negirao da je seksualno zlostavljao decu, a onda posle višečasovnog ispitivanja više nije želeo da odgovara na inspektorova pitanja.

Kako saznajemo, osumnjičeni muškarac odranije je poznat policiji, zbog nasilja u porodici, ali i zbog nekoliko prekršaja u saobraćaju.

Komšije iz okolnih ulica gde živi Milan, šokirani su nakon ovog saznanja. Kako kažu, Milan i njegova porodica doselili su se iz Novog Sada u ovo vikend-naselje ispod padina Fruške gore. Znaju da se stalno bavio privatnim poslovima, ali nisu precizirali kojim.

Osumnjičeni muškarac biće saslušan u ponedeljak u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.