ODREĐEN PRITVOR VALJEVSKOM RAZBOJNIKU: Osumnjičen da se predstavljaokao policajac
Predstavljao se kao policajac, Foto: Kurir/T. Ilić

pritvor

ODREĐEN PRITVOR VALJEVSKOM RAZBOJNIKU: Osumnjičen da se predstavljaokao policajac

Drumskom razbojniku iz okoline Vranja, koji se sumnjiči da se predstavljao kao policajac, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio je pritvor u trajanju do 30 dana

Objavljeno:

V.S. iz okoline Vranja, koji se sumnjiči da se predstavljao kao policajac, tereti se da je počinio krivična dela prevara i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Drumskom razbojniku iz okoline Vranja, koji se predstavljao kao policajac, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju odredio je pritvor u trajanju do 30 dana.

V.S. iz okoline Vranja tereti se da je počinio krivična dela prevara i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Podsećamo da je uhapšen pošto se sumnja da je krajem decembra, predstavljajući se lažno da je policajac i koristeći policijske blinkere na automobilu tipa "audi" presreo strance kod sela Prevalac, na auto-putu Niš - Vranje, i od putnika iz automobila nemačkih registracija oteo 10.000 evra.

Policija je prilikom pretresa kuće bivšeg policajca pronašla automatsku pušku, pištolj, dve bombe, policijsku uniformu, blinkere, svetleću tabla sa natpisom "stop policija".

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.