OVO SU PRVE SLIKE MASAKRA U SELU RASNO: Troje mrtvih nađeno u kući, potraga za ubicom u toku
Masakr u Sjenici, Foto: Kurir.rs/Z.Š.

PRVE FOTOGRAFIJE

OVO SU PRVE SLIKE MASAKRA U SELU RASNO: Troje mrtvih nađeno u kući, potraga za ubicom u toku

Policija intenzivno traga za E. T. (44), koji se sumnjiči da je izvršio ova svirepa ubistva. Lakše ranjeno i dvoje komšija koji su im bili u kući

Objavljeno:

Četiri osobe pogođene su iz vatrenog oružja u porodičnoj kući u selu Rasno na Pešteru, u opštini Sjenica.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, troje mrtvih od ukupno četvoro upucanih ukućana navodno je pronašao rođak E. S.

Jedan od ukućana davao je znake života i odmah je prevezen u bolnicu, ostalih troje podlegli su na mestu. Uviđaj i istraga su u toku a sve hitne službe su na terenu.

Policija intenzivno traga za E. T.(44), koji se sumnjiči da je izvršio ova svirepa ubistva.

MASAKR
foto: Kurir.rs/Z.Š.

rema prvim i nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni je navodno došao iz Nemačke s privremenog rada i pucao u bivšu ženu, tasta i taštu. Nezvanično, četvrti ranjeni u kući je šurak, brat bivše žene, koji je kritično i lekari mu se bore za život.

Okidač za ovako tešku porodičnu tragediju mogli bi biti loši porodični odnosi ili svađa. Prema prvim informacijama, osumnjičeni je navodno došao iz Nemačke i posle svađe pucao u bivšu ženu i tazbinu.

TV Pink prenosi da se krvoproliće desilo u porodičnoj kući F. Š, a da su u pucnjavi ubijene tri osobe od 44, 60 i 64 godine. Teško je ranjen 35-godišnji muškarac koji je prevezen u novopazarsku bolnicu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Z.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.