Tukli profesora zbog statusa na Fejsbuku: Upali mu u kuću i razbili glavu metalnom šipkom (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

užas

Tukli profesora zbog statusa na Fejsbuku: Upali mu u kuću i razbili glavu metalnom šipkom (FOTO)

Policija je identifikovala i uhapsila 29-ogodišnjeg L.P. iz okoline Pančeva, koji se tereti da je 31. avgusta u dvorištu kuće u Kovačici pretukao 47-ogodišnjeg profesora
Objavljeno:

Profesor Gimnazije "Mihajlo Pupin" u Kovačici, Goran Herling, pretučen je 31. avgusta oko 20 časova u svojoj kući, i to metalnom šipkom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako se navodi, policija je identifikovala i uhapsila 29-ogodišnjeg L.P. iz okoline Pančeva, koji se tereti da je 31. avgusta u dvorištu kuće u Kovačici pretukao 47-ogodišnjeg profesora. Dodaje se da će protiv L. P. biti podneta krivična prijava.

Goran Herling, profesor Gimnazije "Mihajlo Pupin" u Kovačici pretučen je oko 20 časova u svojoj kući, u ulici Nikole Tesle. Njegove kolege su rekle da je Herlinga "metalnom šipkom prebila grupa muškaraca", te da su ga tukli po glavi, telu, rukama i prstima.

"Profesor Herling je napadnut u sopstvenom domu od strane naručene bande fašista i neljudi. Bio je sav krvav i prebačen je u pančevačku bolnicu, gde mu je konstatovan potres mozga, a zbog zadobijenih povreda teško se kreće. Sav je natečen, a prsti su mu crni od prebijanja", kažu njegovi prijatelji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.