Tužilaštvo potvrdilo: Uhapšeni osumnjičen za špijunažu!
Foto: i k o via Foter.com / CC BY-NC-SA

Novi detalji

Tužilaštvo potvrdilo: Uhapšeni osumnjičen za špijunažu!

Reč je o licu koje ima državljanstvo Republike Srbije i Hrvatske, a koje je do 1990. godine živelo i radilo u Republici Hrvatskoj, nakon čega mu je mesto prebivališta bilo u Republici Srbiji
Objavljeno: 20:07h

Više javno tužilaštvo saopštilo je da je BIA u saradnji sa Tužilaštvom uhapsila jednu osobu zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo špijunaže.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Reč je o licu koje ima državljanstvo Republike Srbije i Hrvatske, a koje je do 1990. godine živelo i radilo u Republici Hrvatskoj, nakon čega mu je mesto prebivališta bilo u Republici Srbiji.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

Osumnjičenom je za navedeno krivično delo određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužiocu radi saslušanja, dodaje se u saopštenju.

BiA u Beogradu uhapsila hrvatskog špijuna?!

foto: Printskrin / bia.gov.rs

Tužilaštvo će u skladu sa svojim Ustavnim i zakonskim ovlašćenjima nastaviti postupanje u pravcu utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja, vodeći računa o zaštiti vitalnih interesa Republike Srbije, a sve u cilju potpunog utvrđenja svih radnji koje čine obeležja ovog krivičnog dela u okviru svojih zakonskih ovlašćenja, navodi Tužilaštvo i dodaje da će nakon sprovedene istrage i utvrđenog činjeničnog stanja javnost će o tome biti blagovremeno obaveštena.

(Espreso.co.rs/ b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.