KOLUVIJA PREŠAO IGRICU! Ovo mu je do sada NAJBIZARNIJA odbrana, pominje povrće i Romkinju, ŠOU!
Predrag Koluvija, Foto: Printscreen

HAOS

KOLUVIJA PREŠAO IGRICU! Ovo mu je do sada NAJBIZARNIJA odbrana, pominje povrće i Romkinju, ŠOU!

Sem Koluvije u ovom postupku sudi se Sergeju Mrđi, koji je u bekstvu, zatim Vladanu Živojinoviću, Branislavu Miljeviću, Zdravku Miloševiću, Stevanu Holić, Vuletu Bojoviću, Petru Živanoviću, Petru Hricaju i Bobanu Jovanović

Objavljeno: 13.01.2021. 12:06h
  • 42

Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva "Jovanjica", kom se sudi za proizvodnju marihuane koja je u rekordnoj količini pronađena na tom imanju, više puta je briljirao tokom iznošenja odbrane pred Specijalnim sudom, a izjava da su mu inspektori i tužilac nudili nagodbu ukoliko za sve optuži brata predsednika republike Andreja Vučića, nije uspela da se održi kao najbizarnija koju je izrekao.

Naime, odgovarajući na pitanje otkud naoružani specijalci na Jovanjici, Koluvija je pokušao da ubedi sve u sudnici da je bio primoran da anagažuje obezbeđenje "zbog žene s detetom koja mu je krala povrće".

Malo ko može da zamisli da bi neki domaćin koji se bavi uzgojem organske hrane mogao da angažuje obezbeđenje, i to naoružano, kako bi mu sačuvali plodove koje uzgaja. Na stranu to što bi plate obezbeđenju za čuvanje imanja tokom cele godine verovatno “pojele” dobar deo zarade, ali činjenica da naoružani, bivši pripadnici oružanih snaga, čuvaju neko gazdinstvo deluje u najmanju ruku čudno, a upravo to je na suđenju izjavio Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva “Jovanjica”.

Naime, kako je preneo N1, Koluvija je pred sudijama rekao da je obezbeđenje unajmio pošto mu je Romkinja s dvoje dece nekoliko puta ukrala povrće. Nekadašnje pripadnike SAJ Koluviji je preporučio rođak i policajac za obezbeđenje štićenih ličnosti Milan Kendija.

Podsetimo, većinski vlasnik firme “Jovanjica” Predrag Koluvija uhapšen je novembra 2019. godine s falsifikovanom službenom policijskom ispravom kod sebe. Tada je otkriveno da se u plastenicima na imanju čiji je vlasnik nalazi oko 649,4 kilograma osušene marihuane, ali i plantaža od 65.581 stabljika kanabisa.

Sem Koluvije u ovom postupku sudi se Sergeju Mrđi, koji je u bekstvu, zatim Vladanu Živojinoviću, Branislavu Miljeviću, Zdravku Miloševiću, Stevanu Holić, Vuletu Bojoviću, Petru Živanoviću, Petru Hricaju i Bobanu Jovanović.

(Espreso.rs/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media