KLUPKO SE ODMOTAVA! Tri godine se tragalo za ubicom iz Novog Sada, otkriven je još jedan njegov štek u ovom gradu!
Stefa Stefanović, Foto: MUP

novi detalji hapšenja

KLUPKO SE ODMOTAVA! Tri godine se tragalo za ubicom iz Novog Sada, otkriven je još jedan njegov štek u ovom gradu!

Prilikom kriminalističke obrade on je inspektorima izjavio da se tri godine krio na području Banjaluke

Objavljeno:

U nastavku akcije "Logan" policija je došla do operativnih saznanja da Stefan Stefanović iz Novog Sada, koristi još jedan iznajmljeni stan u Banjaluci za sakrivanje droge.

Policija je zatim pretresla taj stan i pronašla još 355 grama marihuane, piše Srpskainfo.

U akciji „Logan“ policija je u ponedeljak uhapsila četiri osobe i od njih oduzela određene količine narkotika. Među uhapšenim je bio i Stefanović, a za kojim već tri godine traga policija Srbije zbog ubistva navijača u Novom Sadu. On se u Banjaluci skrivao pod lažnim imenom, a tokom pretresa pronađena je falsifikovana lična karta na ime Nikola Radišić.

Akcija je trajala oko tri meseca, a osumnjičeni su uhašeni u ponedeljak u Banjaluci.

Lažna lična karta

- Četvorica osumnjičenih se terete da su počinili više krivičnih dela u vezi zloupotreba opojnih droga, falsfikovanja isprava, kao i druga krivčna dela. Izvršenim proverama utvrđeno je da je za S. S. raspisana Međunarodna Interpolova poternica zbog teškog ubistva. Policija je došla i do sazanja da je on koristio falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić i da se pod tim imenom krio u Banjaluci – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Izvor Srpskainfo pojasnio je da su prilikom hapšenja kod Stefanovića nađene lažne lične karte Srbije i Švajcarske na pomenuto ime, a tokom saslušanja osumnjičeni je priznao kako se zove.

- Prilikom kriminalističke obrade on je inspektorima izjavio da se tri godine krio na području Banjaluke – kaže sagovornik.

Oduzet novac

Nakon hapšenja policija je pretesla stan koji je koristio Stefanović i tom prilikom pronašli su i oduzeli oko 30 grama kokaina, 60 grama marihuane, oko 10.000 maraka, vagu za precizno merenje, mobilne telefone i druge predmete koji se mogu povezati sa krivčnim delima.

Podsetimo, pre dva meseca Apelacioni sud je potvrdio presudu Višeg suda iz Novog Sada kojom je Stefanović osuđen na ukupno 15 godina zatvora zbog ubistva Milana Pribakovića (29) u diskoteci "The end". Ubistvo se desilo početkom oktobra 2017. godine, a on je osuđen u odsustvu jer se od tog dana nalazio u bekstvu.

Zbog tog ubistva on je osuđen na 15 godina zatvor.

(Espreso.co.rs/Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.