OSUĐENA SANDRA OBRADOVIĆ! Manekenka priznala sve, popila debelu kaznu
Sandra Obradović, Foto: Printscreen

skandal

OSUĐENA SANDRA OBRADOVIĆ! Manekenka priznala sve, popila debelu kaznu

Podsećanja radi, javnost je o saboraćajnoj nezgodi obaveštena pošto je jedan korisnik na društvenim mrežama objavio snimak i detalje nezgode, optužujući manekenku da je bila po dejstvom narkotika

Objavljeno:

Manekenka Sandra Obradović sklopila je sa Trećim osnovnim tužilaštvom sporazum o priznanju krivice i izrečena joj je uslovna osuda zatvora u trajanju od četiri meseca.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon izvedenih dokaznih radnji sa osumnjičenom Obradović Sandrom, zakljucilo je sporazum o priznanju krivičnog dela, zbog izvršenja krivićnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289. stav 3 u vezi sa stavom 1 KZ, te je od strane suda izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena kazna zatvora u trajanju od 4 meseca i određeno da se ista neće izvršiti ukoliko okrivljena u vremenu proveravanja od jedne godine ne učini novo krivično delo - saopšteno je iz Tužilaštva.

Pored toga, Sandri Obradović je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od tri meseca.

Podsećanja radi, javnost je o saboraćajnoj nezgodi obaveštena pošto je jedan korisnik na društvenim mrežama objavio snimak i detalje nezgode, optužujući manekenku da je bila po dejstvom narkotika.

- Evo kako nadrogirane devojke, koje sebe nazivaju manekenke, učestvuju u saobraćaju. Devojka sa snimka je Sandra Obradović, koja je uletela u parkirana vozila ispred moje zgarde. Jedno od tih vozila je i moje. Naravno, dotična, onako sva čila od narkotika i u naletu adrenalina zapalila je sa lica nesreće - pisalo je u objavi.

Usledilo je oglašavanje manekenke u kom je rekla da ne želi nikome da se pravda.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.