Čeda Čvorak prevario koleginicu za 14.000 evra!
Foto: Dragan Kadić

Apelacioni sud presudio

Čeda Čvorak prevario koleginicu za 14.000 evra!

Čedomir Rajačić moraće da plati i kamatu pevačici Dragani Kostić zvanoj Venera (32) iz Beča, jer joj 2006. nije snimio spot kako su se dogovorili
Objavljeno: 15:15h

Čvorak će iz svog novčanika morati da izvadi još oko 400.000 dinara na račun sudskih troškova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako prenosi „Alo!” , Dragana Kostić Venera je sa Čvorkom zaključila ugovor po kojem je trebalo da odradi snimanje njenog CD-a za 5.000 evra, od čega mu je ona dala 4.000 evra. Kasnije joj je tražio još para kako bi snimila spot, a pošto ih nije imala, dala mu je „mercedes“ A klase, vredan 15.000 evra.

Sudili su se skoro devet godina, a prva presuda je bila u Čedinu korist. Međutim, pevačica se žalila Apelacionom sudu, koji je ukinuo presudu i naredio ponovno suđenje. Na kraju je Apelacioni sud presudio u pevačicinu korist.

Dragana Kostić, kojoj je umetničko ime dao upravo Čvorak zbog njene visine, za „Alo!“ je pre tri godine otvorila svoju dušu i potvrdila da je pravdu na kraju potražila na sudu.

- Trebalo je da nakon mog albuma „Džepna Venera“, koji je on uradio, snimim i spot, ali mi je rekao da nema para za to. Onda sam mu dala „mercedes“, koji je moj otac dobio u jednoj nagradnoj igri. Vreme je prolazilo, a od spota nije bilo ništa - izjavila je tada Kostićeva za naš list.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.