IMA PIK NA POLICIJU! Stojimiru nije prvi put da napadne službeno lice, letos je uradio još jednu užasnu stvar!
Ilustracija, Foto: Printscreen/mup.gov.rs

strašno

IMA PIK NA POLICIJU! Stojimiru nije prvi put da napadne službeno lice, letos je uradio još jednu užasnu stvar!

Stojimir M. će, sada u postupku, izaći pred policijske inspektore i tužioce

Objavljeno:

Umesto da, po pozivu policajaca iz Lešnice, krene sa njima, pošto za to postoje sudski nalozi, što su mu, lepo saopštili, Lešničanin Stojimir M., krenuo je, sa sekirom na njih, vređao ih verbalno, a sekirom je povredio policajca S.M.

Dok su policajci, njih trojica, krenuli da odmah zbrinu povređenog kolegu, muškarac je ušao u kuću, zaljučao se i napravio improvizovane barikade.

Policajci su mu ukazivali da niko nema ništa protiv njega, da samo rade po sudskim nalozima i da treba mirno sa njima da krene. Jedno vreme na njihovu priču, kako saznajemo, nije reagovao, a posle nastavka razgovora, izašao je i krenuo sa njima u Policijsku odeljenje u Lešnicu, koje pripada Policijskoj stanici u Loznici.

Policajac je odveden u lozničku bolnicu, gde su konstatovane povrede ruke. Povređena su i dva prsta, koje su hirurzi morali da zašiju. Posle saniranja povrede, policajac je optušten kući na dalji oporavak.

Osmnjičenom ovo nije prvi atak na policajce. Letos je nasrnuo fizički na njihovog kolegu S.M., a u tom pohodu polupao je jedno staklo na službenom policijskom automobilu.

Stojimir M. će, sada u postupku, izaći pred policijske inspektore i tužioce.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.