SRPSKA PORODICA ŽIVI TRAGEDIJU U KANADI: Savići u paklu, ćerke im u KOLICIMA zbog bahate vožnje!
Srpska porodica Savić koja se doselila u Kanadu pre tri godine preživljava pakao nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj su povređeni roditelji i njihovo troje dece, Foto: Printscreen

HOROR

SRPSKA PORODICA ŽIVI TRAGEDIJU U KANADI: Savići u paklu, ćerke im u KOLICIMA zbog bahate vožnje!

Treće dete, 15-godišnji dečak, ima povrede glave i slomljenu ruku, ali se oporavlja

Objavljeno:

Srpska porodica Savić koja se doselila u Kanadu pre tri godine preživljava pakao nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj su povređeni roditelji i njihovo troje dece.

Nesreća se dogodila 27. decembra u Britanskoj Kolumbiji kada su se automobilom zaustavili na uključenju za auto-put, a potom je na njihovo vozilo naleteo automobil kojim je upravljala žena koja je bežala od policije.

Povređeno je svih petoro članova porodice Savić. Ćerke uzrasta devet i 13 godina bile su u komi, nedavno su se probudile, ali su izgubile svako sećanje na nesreću. Porodična prijateljica Milica Spasojević navodi da devojčice imaju teške povrede, da su pretrpele prelome više kostiju i potres mozga.

“Mlađa može da komunicira, ali sporo, kao i da napravi poneki korak. Starija je u kolicima i ne može da šeta i govori”, kaže ona.

Treće dete, 15-godišnji dečak, ima povrede glave i slomljenu ruku, ali se oporavlja.

Roditelji se takođe oporavljaju od povreda koje su zadobili, a neće moći da se vrate na posao jer ćerke zahtevaju konstantnu negu zbog teških povreda.

Osnovan je i račun u fondaciji GoFundMe za pomoć Savićima.

Žena koja je odgovorna za nesreću je takođe povređena.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.