SERIJA STRAŠNIH UDESA U NIŠU: Čeoni sudar čudom prošao bez nastradalih, mercedes oborio dete
Prednji delovi automobila u potpunosti uništeni, Foto: Printscreen/Youtube

JEZIVO

SERIJA STRAŠNIH UDESA U NIŠU: Čeoni sudar čudom prošao bez nastradalih, mercedes oborio dete

Ovo je četvrta saobraćajna nezgoda koja se desila danas u Nišu

Objavljeno:

Samo čudom nije bilo nastradalih u teškom udesu dva putnička automobila koji se desio večeras na Čamurlijskom putu, nedaleko od benzinske pumpe oko 19.30 časova. Pod okolnostima koje se još utvrđuju, čeono su se sudarili "reno senik" i "folksvagen bora" nakon čega je "folksvagen" završio u kanalu pored puta.

Da je udarac bio silovit svedoči i jeziva slika sa lica mesta jer su prednji delovi automobila skoro u potpunosti uništeni, pa je neverovatno da nema teže povređenih. Ekipa Hitne pomoći je izašla na lice mesta, ali su se vozači izjasnili da im nije potrebna medicinska pomoć. Policija je na licu mesta i u toku je uviđaj utvrđivanja uzroka sudara.

Ovo je četvrta saobraćajna nezgoda koja se desila danas u Nišu. Prethodno je u 16.30 časova u Ulici Jovana Ristića kod "pirotske rampe" Mercedes vranjskih tablica kojim je upravljao vozač star 58 godina, oborio devetogodišnje dete. Mališan srećom nije zadobio teške povrede pa je pušten na kućno lečenje a o udesu je obavešteno tužilaštvo.

Samo deset minuta ranije na Obilićevom vencu u sudaru "seata" kojim je upravljala Nišlijka stara 42 godine i "hjundaija" za čijem volanom se nalazio četrdesetsedmoogodišnji muškarac iz Niša, povređene su tri osobe. Osim vozača "hjundaija" povređena su i dva putnika u tom vozilu - muškarac star 60 godina i putnici stara 63 godine.

Nišlijka stara 53 godine povređena je jutros oko 8.15 časova nakon što je "opelom astra" sletela sa kolovoza i udarila u zaštitnu ogradu pa u tri parkirana vozila. Ona je prevezena u Urgentni centar radi dijagnostike i lečenja.

Pre samo sedam dana u teškoj nesreći na Bulevaru Medijana poginuli su pešaci Andrej Prenkljušaj (12) i Dejan Ilić (48) kada ih je pokosio bahati vozač Nemanja Stamenković (19) iz Beograda. Uprkos toj tragediji koja je šokirala ne samo Niš već i Srbiju, jedan broj vozača se i dalje neoprezno ponaša u saobraćaju, ignorišući propise i činjenicu da je zbog padavina, niskih temperatura i klizavog kolovoza potrebno voziti još opreznije.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.