DA LI GA JE IKO VIDEO? Jovo je nestao kada je krenuo da se nađe sa drugom tri i po meseca kasnije niko ništa ne zna
Jovo Kecman, Foto: Nestali Srbija

"NJEGOVA DEVOJKA SVAKI DAN ZOVE..."

DA LI GA JE IKO VIDEO? Jovo je nestao kada je krenuo da se nađe sa drugom tri i po meseca kasnije niko ništa ne zna

Otac Mile i dalje ne gubi nadu, ali ga veoma pogađa to što tri ipo meseca niko nema niti jednu glasinu gde bi Jovo mogao da bude

Objavljeno:

Minule godine, 24. septembra, u Malom Mokrom Lugu nestao je beogradski fitnes trener Jovo Kecman i čak ni posle više od tri meseca o njemu nema ni traga ni glasa.

Njegov otac, ali i njegova devojka i dalje se pitaju šta je sa njim moglo da se desi, svakoga dana iznova i iznova... Sve češče u mislima im je ono najgore - da Jovo više nije među živima.

Kako je za "Blic", rekao njegov otac Mile Kecman, on i dalje nema novih infomacija o nestanku sina.

- Ne znam ništa, ali baš ništa novo... Bio sam i u policiji i zvao ih, ali ni oni nemaju novih tragova. Nemam ideju šta je moglo da se desi sa njim da ga toliko dugo nema - naveo je njegov otac u kratkom razgovoru za "Blic".

Otac Mile i dalje ne gubi nadu, ali ga veoma pogađa to što tri ipo meseca niko nema niti jednu glasinu gde bi Jovo mogao da bude.

- Njegova devojka svaki dan zove policiju i Jovove prijatelje, pita ih da li oni znaju nešto novo, ali eto ništa - navodi Mile.

Inače, fitnes trener je nestao kada je 24. septembra navodno otišao da se sastane sa prijateljem u Malom Mokrom Lugu, a njegov otac je ranije rekao da je on tada kod sebe imao pozamašnu svotu novca. Telefon je tada ostavio kod kuće i od tada više se niko sa njim nije čuo.

Sumnjalo je takođe da se Jovo možda umešao u neke "prljave kriminalne poslove", te da je zapravo to razlog njegovog nestanka. Nešto kasnije spekulisalo se i da je takođe njegov nestanak povezan sa nestalim navijačima, o kojima se do dan danas ništa ne zna.

Kako je ranije ispričala njegova devojka za "Blic", on je nekoliko dana pre nestanka govorio da "ima neki problem", ali da mora sam da ga reši, međutim niko nije ni slutio da može tek tako da nestane.

U jednom trenutku porodica je čak pomišljala i da Jovo možda nije otišao u drugu državu kako bi se od svega "odmorio" i rešio svoje probleme, međutim kako je vreme prolazilo oni su ovu opciju potpuno isključili.

Još jedna informacija zbog koje se sumnja da Jovo više nije među živima jeste i činjenica da je mnogo bio vezan sa svog oca, te i da je želeo da ode, našao bi način da se javi svom ocu. Kako je ranije rekla njegova porodica, njega kriminal nikada nije interesovao, mrzeo je alkohol i narkotike, a neprijatelje nije imao i nikada mu ranije niko nije pretio, a da su oni to znali.

"Baba preminula od tuge za unukom"

Da nesreća porodice Kecman bude još veća, Jovina baka, Ružica (104), inače najstarija sugrađanka opštine Voždovac, preminula je u novembru meseca, samo mesec dana nakon nestanka njenog Jova. Kažu, od tuge za unukom...

- Ona je umrla od tuge za unukom, nije to mogla da podnese. Ona je žena bila veoma vitalna i sposobna, sve je mogla da radi. Nije bila bolesna, jednostavno ju je Jovin nestanak dokrajčio - rekla je ranije "Blic" drugarica nestalog fitnes trenera.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.