KO JE KAVČANIN KOJI JE UHAPŠEN U ŠPANIJI? Mladen (31) je RELI VOZAČ, a zna se ZAŠTO je pao u Malagi
Mladen Ćebić, Foto: Facebook/printscreen

CRNOGORSKI MEDIJI TVRDE

KO JE KAVČANIN KOJI JE UHAPŠEN U ŠPANIJI? Mladen (31) je RELI VOZAČ, a zna se ZAŠTO je pao u Malagi

Mladen Ćebić je, da podsetimo, hapšen i u Čačku 2018. godine

Objavljeno:

Reli vozač Mladen Ćebić (31) navodno je uhapšen u španskom gradu Malaga zbog sumnje da je trgovao drogom i oružjem, piše crnogorski portal Borba, koji je ovog Baranina doveo u vezu sa kavačkim klanom. Kako oni navode, u Malagi je uhapšen muškarac koji ima veze sa kavačkim klanom, a osim njega, priveden je i državljanin Srbije.

Hapšenje 2018.

- Kod njih su pronađeni oružje i kriptovani telefoni koje su koristili za međusobnu komunikaciju. Navodno, oni su usko povezani sa kavačkim klanom - piše Borba.

Mladen Ćebić je, da podsetimo, hapšen i u Čačku 2018. godine, a tada je povezivan sa auto-mafijom, švercom droge i oružjem. Pretresom njegovog stana nije pronađeno ništa, ali je reli vozač, inače rodom iz Bara, isporučen zbog toga Crnoj Gori, a on je u medijima oštro demantovao ove navode.

- Sada me ispituju posredstvom tužilaštva u Podgorici vezano za krađu automobila u Srbiji, s kojom nemam nikakve veze. Odazvao sam se i pozivu tužilaštva i rekao im sve što sam imao. Čist sam kao suza i želim da se stavi tačka na manipulisanje mojim imenom u negativnom kontekstu u bilo kom mediju - izjavljivao je Ćebić tada i naglašavao da je na meti policije i srpskih medija, iako nema nikakve veze sa tim.

Objavili mu lažnu umrlicu

Posle Mladenovog misterioznog "nestanka" u avgustu 2016. godine, na Fejsbuku je osvanula umrlica na kojoj su pisali datum i vreme sahrane reli vozača. On se odmah javio medijima i demantovao ovo, naglasivši da je živ i zdrav i da se nalazi na Saboru trubača u Guči.

- Ne znam ko želi da mi ovako napakosti. Svakodnevno mi stižu poruke o čemu se radi i šta se dešava i pozivi od raznih ljudi sa pitanjima - rekao je Ćebić.

Ćebićevo ime u javnosti se prvi put čulo kada je u avgustu 2016. godine njegov otac ispričao za medije da mu je sin nestao kod Sutomora. Naime, on je za Kurir naveo da se ujutru čuo sa sinom, ali da su kasnije izgubili kontakt.

- Trebalo je da se čujemo i uveče, ali njemu je telefon sve vreme nedostupan. Ne znam šta je moglo da se desi jer ne živimo zajedno - ispričao je Živorad Ćebić, koji je u tom momentu krenuo u organizovanu potragu.

Izvinjavao se

Nekoliko sati kasnije Mladen Ćebić se javio našem listu i objasnio šta se dogodilo.

- Živ sam i zdrav, ljudi. Nalazim se u Beogradu. Izvinite se javno u moje ime svom narodu Crne Gore i Srbije! Izvinjavam se svima koji su mislili da sam nestao. Izvinjavam se ovako javno preko medija. Telefoni su mi ugašeni jer nemam računa - napisao je Ćebić.

Mladen Ćebić pominjao se i prošle godine, kada je nepoznata osoba bacila bombu na kuću šefa sprovodničke službe UIKS Saše Burića. On je dovođen u vezu sa ovim incidentom, ali se tada javio crnogorskim medijima i objasnio da se u Crnoj Gori ne nalazi mesec i po dana, otkako je napustio istražni zatvor u Spužu. Ćebić je istakao i da sa Burićem nije u sukobu.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.