MISTERIJA OTMICE U BEOGRADU JOŠ UVEK NIJE REŠENA! Žena je videla tri otmičara, automobil, ali i još NEŠTO!
Policija, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

misteriozno

MISTERIJA OTMICE U BEOGRADU JOŠ UVEK NIJE REŠENA! Žena je videla tri otmičara, automobil, ali i još NEŠTO!

Odmah nakon što je ova informacija uznemirila javnost, iz policija nam je rečeno da su njihove ekipe na terenu i da utvrđuju sve okolnosti ovog događaja.

Objavljeno:

Slučaj navodne otmice u beogradskom naselju Vračar u Ulici Vukoce Mitrović koja se navodno odigrala u subotu uveče, još je obavijen velom misterije jer policija za sada nije pronašla nijedan trag povezan sa ovim slučajem.

Tri otmičara kako na silu guraju jednom muškarca u automobil videla je navodno jedna starija sugrađanka sa svog prozora. Pozvala je policiju i prijavila, ispričavši da je automobil marke "pežo" u koji su strpali muškarca otišao u nepoznatom pravcu.

Odmah nakon što je ova informacija uznemirila javnost, iz policija nam je rečeno da su njihove ekipe na terenu i da utvrđuju sve okolnosti ovog događaja. Međutim, ni dan kasnije, policajci nisu naišli ni na šta što bi ukazalo na to da se u centru Beograda odigrala filmska otmica.

- I dalje se vrše provere na terenu ali prema onome što se do sada saznaje, niko od stanara iz okolnih zgrada nije ništa čuo niti video. Ni na snimcima sigurnosnih kamera sa okolnih zgrada takođe nije uočeno ništa sumnjivo, ali se nastavalja rad na ovom slučaju - rekao je izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Pored toga, do sada u policijskim evidencijama nije bilo zvaničnih prijava nestanka ili otmica, tako da se ni za jednom osobom koja bi mogla da se dovede u vezu sa ovim slučajem, u ovom trenutku ne traga.

Filmska otmica na Zlatiboru

Javnost u Srbiji se još nije "osvestila" od slučaja holivudske otmice koja se odigrala na Zlatiboru drugog dana 2021. godine. Kako je "Blic" već pisao, petorica mlađih Beograđana je u automobil ugurala 20-godišnjeg Užičanina.

Čitavoj drami prethodila je tuča u jednom apartmanskom naselju, koja se dogodila prethodne večeri, kada su se sukobile dve grupe mladića iz Beograda u Užica. U tuči su korišćene motke i baklje.

Sledećeg dana su Užičani u centru Zlatibora sreli mladića iz Beograda i uveli su ga u svoj automobil. Tražili su mu da nadoknadi štetu koju je napravio posle tuče. Neko je pozvao oca otetog mladića i kazao mu da je sin sa njima i da ga neće pustiti dok im ne preda novac. Prema jednoj verziji tražili su 500 evra, prema drugoj 1.000.

O svemu je odmah obaveštena policija koja je krenula da traži Beograđane, a u pomoć sinu krenuo je i otac sa svojim prijateljima. Otac je na izlasku iz turističkog centra uočio taj automobil i krenula je filmska jurnjava, tokom koje su se otmičari zaustavili i izbacili mladića napolje.

Nastavili su da beže da Potocima i ušli u jedan uzak slep ulični krak. U tim trenucima naišlo je vozilo u kome se nalazio otac mladića iz Užica sa svojim prijateljima i došlo je do sudara dva automobila.

Otmica u Crnoj Gori

Nekoliko dana pre filmske drame na Zlatiboru, jedan 17-godišnjak je prijavio crnogorskoj policiji da su ga Radoslav Gile Stanišić, navodni vođa zagoričke kriminalne grupe bliskoj kavačkom klanu, i još jedna osoba otele zbog navodnog kriptovanog telefona.

Tinejdžer je u policiji ispričao da ga je Stanišić "audijem" sačekao ispred kuće i odvezao ga do Zagoriča. Potom je ušao u svoju kuću, obukao pancir, uzao pištolj i uperio ga ka mladiću, preteći mu ubistvom ukoliko mu ne preda kriptovani telefon za koji je mladić uporno tvrdio da ga ne poseduje.

Potom su ga vratili kući dajući mu rok do kada može da preda telefon, a on je odmah pozvao policiju i prijavio.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.