Di-džej premlaćen na bazenu! Tukli su me jer nisam hteo da pustim pesmu Vidovdan
Foto: Facebook/Ivan Simić

cirkus zbog jedne pesme

Di-džej premlaćen na bazenu! Tukli su me jer nisam hteo da pustim pesmu Vidovdan

- Pretučen sam na očigled brojnih posetilaca bazena, pošto sam kao di-džej radio žurku. Pred sam kraj prišli su mi Nemanja U. i Ivan I. i tražili da im pustim pesmu "Vidovdan"
Objavljeno:

Ivan Simić (25), di-džej koji je žestoko pretučen na bazenu “Prve nove banje” u Vrujcima kod Mionice, biće prebačen na Maksilofacijalnu kliniku u Beogradu, dok je policija njegove napadače predala nadležnom tužilaštvu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Simiću je prelom nosa, koji je zadobio pošto su ga pretukli Nemanja U. (21) i Ivan I. (31), saniran u valjevskoj bolnici, ali će zbog preloma vilične kosti, morati da bude upućen na dalje lečenje u Beograd.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

- Pretučen sam na očigled brojnih posetilaca bazena, pošto sam kao di-džej radio žurku. Pred sam kraj prišli su mi Nemanja U. i Ivan I. i tražili da im pustim pesmu „Vidovdan“. Odgovorio sam da ću to uraditi, ako mi dozvoli gazda, pošto u muzičkom programu nije bilo narodne muzike. Nastavio sam da radim, da bi mi posle izvesnog vremena ponovo prišli i napali me - priča Simić.

U NS kao na filmu: Policajci jurili autmobil, evri leteli na sve strane! (FOTO)

Od Nemanje U. on je dobio dva udarca pesnicom u glavu i tada mu je polomljen nos i vilica, dok ga je, kako je ispričao, Ivan I. nekoliko puta udario stalkom po leđima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.