OGLASILA SE MALA MONIKA KARIMANOVIĆ: Srce će da vam stane od ovih reči
Piše knjigu, Foto: Printscreen/Facebook

mali heroj

OGLASILA SE MALA MONIKA KARIMANOVIĆ: Srce će da vam stane od ovih reči

Porodica Karimanović okupljena je za božićnom trpezom

Objavljeno: 07.01.2021. 20:30h
  • 21

Monika Karimanović, koja je bila žrtva ,,Malčanskog berberina“, poželela je za božićnom trpezom da napiše knjigu o svemu što je preživela. Kako kaže, želi da pomogne devojčicama, da znaju kako da se snađu ako dođu u situaciju sličnu njenoj.

U nadi da život može da se nastavi tamo gde je praktično prekinut pre godinu dana, porodica Karimanović okupljena je za božićnom trpezom.

– Želim da jednog dana napišem knjigu ili uradim film koji će da opiše šta mi se desilo, kako bi deca znala da se ponašaju i reaguju u mojoj situaciji – kaže Monika.

U ovom trenutku joj, kaže najviše treba samo jedna soba.

– Treba mi soba da učim, vežbam i sve… Htela sam da sviram violinu, ali posto sam za nju malo zakasnila, volela bih da sviram gitaru – kaže devojčica.

Ovaj Božić porodici je pružio mir i nadu u bolje sutra, a majka Aleksandra Karimanović, kaže da bi svi najadije zaboravili sve loše što se dogodilo.

Porodica je ove godina na okupu i to je ono što je najvažnije. Deda Miodrag kaže da se nada da će im nova godina doneti zaborav, a baka Zorica samo je zahvalna što su svi tu, uključujući pre svega Moniku.

– Moja božićna želja je da smo svi na okupu i da Moniki obezbedim da živi bolje nego do sada – kaže otac Robert.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media