ŠTA JE SRPSKI OTAC! Oteli mu sina, a on učinio nešto zaista NEVEROVATNO!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

INCIDENT NA ZLATIBORU

ŠTA JE SRPSKI OTAC! Oteli mu sina, a on učinio nešto zaista NEVEROVATNO!

Osumnjičeni se terete za krivično delo otmice, a pritvor im je određen da ne bi uticali na svedoke

Objavljeno:

Beograđanima P. M. (20) i M. M. (20) je određen pritvor do 30 dana jer su u subotu u centru Zlatibora oteli Ognjena M. (20) iz Užica i tražili od njegovih drugova 1.000 evra za otkup.

Osumnjičeni se terete za krivično delo otmice, a pritvor im je određen da ne bi uticali na svedoke, piše Informer.

Inače, u ovom nesvakidašnjem incidentu na Zlatiboru učestvovalo je više od 10 ljudi.

Sve je počelo tučom u petak uveče u iznajmljenim apartmanima na Zlatiboru između dve grupe mladića iz Užica i Beograda. Užičani su prvi otišli do susednog apartmana u kom su bili Beograđani, pa su se potukli s njima, a zatim su se vratili u svoj smeštaj. Međutim, Beograđani su ubrzo upali u apartman Užičana i pretukli ih palicama.

Sutradan, u subotu, Beograđani P. M. i M. M. videli su u centru Zlatibora jednog od Užičana, Ognjena M. Ubacili su ga u automobil "alfa romeo", naredivši mu da pozove prijatelje i da im poruči da odmah spreme 1.000 evra na ime štete nastale u apartmanu Beograđana. Drugovi otetog mladića su odmah obavestili Ognjenove roditelje, a njegov otac je sa prijateljem seo u auto i krenuo u poteru za Beograđanima.

Tokom filmske jurnjave po Zlatiboru, Ognjenov otac je sustigao auto otmičara i zakucao se u njih. Ognjen je iskoristio taj sudar, pa je uspeo da iskoči iz "alfe", ali otmičari su dali gas i nastavili su da beže. Međutim, Ognjenov otac nije hteo da ih ostavi na miru, već je nastavio da ih juri, pa ih je sustigao u naselju Potoci.

Tamo se u jednoj uskoj ulici opet autom zabio u njih, pri čemu je "alfa" sletela s puta i prevrnula se na bok. Ubrzo je stigla policija i uhapsila osumnjičene.Tužilac je naložio istragu tokom koje će biti saslušani svi akteri ove drame. Ognjenov otac najverovatnije će odgovarati za izazivanje saobraćajne nezgode.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.