KAKVA PLJAČKA: Lažnim poštoljem pljačkali prodavnice u Kikindi, pokrali skoro 100.000 dinara
Određeno zadržavanje do 48 sati, Foto: Profimedia

VERNA REPLIKA

KAKVA PLJAČKA: Lažnim poštoljem pljačkali prodavnice u Kikindi, pokrali skoro 100.000 dinara

Policija je pretresom stana u kome su osumnjičeni boravili pronašla repliku pištolja kojom je, kako se sumnja, izvršeno razbojništvo

Objavljeno:

Policija u Kikindi uhapsila je Đ. V. (19) i I. G. (21), zbog sumnje da su počinili dva razbojništva pljačkajući nekoliko prodavnica, pri čemu su kao pretnju tokom izvršenja krivičnih dela koristili metalnu repliku pištolja.

- Sumnja se da su najpre 27. decembra prošle godine odgurnuli radnicu jedne prodavnice, nakon čega je ona pala na pod, a potom su iz kase uzeli 38.000 dinara. Zatim su 2. januara ove godine, uz pretnju replikom pištolja, u drugoj radnji uzeli 42.000 dinara - saopšteno je iz PU Kikinda.

Đ. V. se sumnjiči da je 3. januara odgurnuo radnicu jedne prodavnice i iz kase uzeo 18.000 dinara, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Policija je pretresom stana u kome su osumnjičeni boravili pronašla repliku pištolja kojom je, kako se sumnja, izvršeno razbojništvo.

- U pitanju je metalni pištolj i verna replika kojim su počinili ova krivična dela - rečeno je u kikindskoj policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Kikindi.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.