ISPLIVAO SIMAK MILETOVE PLJAČKE OD PREKO POLA MILIONA EVRA: Uhapšen posle hvalisanja na Fejsbuku (VIDEO)
Policija / Ilustracija, Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

HVALIO SE

ISPLIVAO SIMAK MILETOVE PLJAČKE OD PREKO POLA MILIONA EVRA: Uhapšen posle hvalisanja na Fejsbuku (VIDEO)

Državljanin Srbije osuđen je na osam godina zatvora

Objavljeno:

Mile Đ. (29) osuđen je u Italiji na osam godina zatvora nakon što je sa saučesnicima opljačkao jednu gospođu i odneo iz njene kuće nakit i drago kamenje vredno oko 600.000 evra.

Mile je uhapšen u martu prošle godine sa još dvojicom muškaraca, od kojih je jedan maloletan, zbog sumnje da su dva meseca ranije upali u kuću jedne starije gospođe u Milanu i mučili je sat vremena, sve dok nije otvorila sef.

Nakon što su sve pokupili od nakita dali su se u beg, a policija ih je pronašla samo zato što nisu mogli da ćute i da se ne hvale kako im u Italiji "dobro ide".

Naime, sudbina Mileta i njegovog kompanjona iz Rumunije, koji je dobio šest godina zatvora, možda ne bi bila ovakva, da se nakon pljačke nisu hvalili po društvenim mrežama.

Lopove su, kako pišu italijanski mediji, odale fotografije koje su nakon pljačke postavljali na svoje Fejsbuk profile. Da bi se hvalili kako žive u luksuzu, postavljali su fotografije žurki iz limuzina na kojima piju "reke" šampanjca.

Ono što je zapalo policiji u oči jeste rana na ruci Mileta Đ., koju je zaradio provaljujući u stan žrtve. Kada su se ostali dokazi iz istrage poklopili, policija im je zakucala na vrata i svu trojicu lišila slobode.

Nije poznato na kakvu kaznu je osuđen maloletni pripadnik bande.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.