NIŠLIJE NA ULICAMA, PROTESTUJU ZBOG BAHATOG VOZAČA KOJI JE UBIO ANDREJA (12) I DEJANA (48)! Danima je radio isto
Mesto tragedije, Foto: Kurir

strašno

NIŠLIJE NA ULICAMA, PROTESTUJU ZBOG BAHATOG VOZAČA KOJI JE UBIO ANDREJA (12) I DEJANA (48)! Danima je radio isto

Niška policija danas je uhapsila vozača (19) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja

Objavljeno:

Manji broj građana Niša okupio se danas na centralnom gradskom trgu ogorčen sinoćnom nesrećom na Bulevaru Medijana kada je vozač automobilom izleteo sa kolovoza i usmrtio pešake, Andreja Prekljusaja (12) i Dejana Ilića (48).

Nišlija Milan Miljković rekao je da su se građani spontano okupili jer žele da se stane na put bahatim vozačima.

"Naš zahtev je da se povede računa o ljudima koji se tako ponašaju u saobraćaju, neko mora da spreči bahatost. Svi znamo o čemu se ovde radi. Jedna klasa ljudi može da radi sve što im se prohte, a drugi ne", izjavio je Miljković za agenciju Beta.

On je kazao da su Nišlije svedoci da je mladić koji je izazvao udes danima vozio brzo po gradu, a niko ga nije zaustavio.

"Zašto ga nisu zaustavili? Zato što mali vozi besan auto. Strahovali su da ga zaustave i da mu kažu da ne vozi brzo po gradu. U tome je problem", izjavio je Miljković.

Niška policija danas je uhapsila vozača (19) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.