KO JE BIO U SUDNICI, NJEMU SE OVO UREZALO U SEĆANJE: Majka žrtve Malčanskog berberina izgovorila je samo 2 reči
Aleksandra K. majka otete devojčice, Foto: Printscreen

pravda je stigla

KO JE BIO U SUDNICI, NJEMU SE OVO UREZALO U SEĆANJE: Majka žrtve Malčanskog berberina izgovorila je samo 2 reči

Aleksandra K. drhtavim glasom, nakon izricanja presude, novinarima je rekla da je "danas presrećna"

Objavljeno:

U trenutku izricanja presude kroz glavu mi je prošlo samo "Hvala bogu". Zaslužio je ovo nakon svega što je ona od njega doživela. Kukavički je što danas nije došao da prisustvuje presudi.

Rekla je Aleksandra K. majka dvanaestogodišnje devojčice koju je oteo i danima zlostavljao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin. Monstrum je danas pred sudom u Nišu osuđen na doživotnu robiju zbog otmice i silovanja devojčice u produženom trajanju.

Aleksandra K. drhtavim glasom, nakon izricanja presude, novinarima je rekla da je "danas presrećna".

- Danas smo presrećni, završili smo sve. Napokon smo olakšali svoju dušu, lakše je i mojoj ćerki, olakšano je i svoj deci da se ovo nikada ne ponovi. Hvala sudu, hvala svima, policiji, hvala novinarima - rekla je u dahu Aleksandra.

Na pitanje novinara da li se nadala da će Jovanović, koji je danas odbio da prisustvuje izricanju presude, biti osuđen na doživotnu kaznu zatvora, kaže da se nadala, ali da je ipak strahovala da li će biti doneta takva odluka.

- Ćerka takođe očekuje da čuje presudu. Biće srećna jer je i ona ovo čekala, da on dobije ono što je zaslužio - rekla je majka, a potom dodala:

"Ona ne može nikad biti dobro, njegova presuda je minimalana za ono što je ona doživela i sa čim će se boriti do kraja života..."

(Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.