LIKVIDACIJA ZETA PINK PANTERA NA BRDU 2 GODINE MISTERIJA! Ubijen dok je držao dečja kolica, snimak preplašio Srbiju
Likvidacija Markovića na Brdu, Foto: Kurir

čaba je uhapšen

LIKVIDACIJA ZETA PINK PANTERA NA BRDU 2 GODINE MISTERIJA! Ubijen dok je držao dečja kolica, snimak preplašio Srbiju

Prvo se tvrdilo da je kolateralna šteta mafijaškog obračuna, a da je meta bio njegov zet Aleksandar Šarac koji je ubijen krajem 2020. godine u sačekuši

Objavljeno:

Pre tri godine na Banovom Brdu dogodila se surova likvidacija Nebojše Markovića (37), kada je primio metak ispred kuće dok je vadio dečija kolica iz automobila.

Sigurnosne kamere u Ulici Rajka od Rasine na Brdu snimile su ubicu, ali i beli punto kojim je dovezen da izvrši egzekuciju.

Policija je najpre uhapsila Alena Ciglara za koga se sumnjalo da je upravljao "puntom", a nakon dva meseca uhapšen je Čaba Der kao glavni osumnjičeni za ubistvo Markovića

Čaba Der
Čaba Derfoto: Printscreen / Facebook

Der je u zatvoru okruglo dve gdoine, ali je ubistvo Markovića i dalje ostalo misterija s obzirom na to da ubijeni nije imao dosije, niti je iko iz njegovog okruženja, ali i šire sumnjao da je upleten u mrežu kriminala.

Međutim, ubrzo su počele da kolaju razne verzije priče oko Markovićeve sačekuše.

Prvo se tvrdilo da je kolateralna šteta mafijaškog obračuna, a da je meta bio njegov zet Aleksandar Šarac koji je ubijen krajem 2020. godine u sačekuši tržnog centra na Novom Beogradu.

Ubijeni Nebojša Marković
Ubijeni Nebojša Markovićfoto: Printscreen/facebook

Osim toga, u medijima se spekulisalo da je stradao u ratu “škaljarskog” i “kavačkog” klana, a da ga je života koštalo prijateljstvo sa beguncem Darkom Gejslerom, koji se sumnjiči da je 2014, ispred zatvora u Spužu ubio Andriju Mrdaka.

- Suprotna strana čak sumnja da je Marković bio saučesnik u ubistvu Mrdaka, što se i razmatra kao glavni motiv likvidacije 5. januara na Banovom brdu. Po toj matematici, ubijeni Marković bio je saradnik Bojovićevog klana, što ne čudi s obzirom na to da je njegov zet, suprug njegove sestre sa kojima je zajedno živeo u istoj kući, član “Pink Panter” bande, koja je veoma bliska Bojoviću i njegovom ljudima - pisali su mediji.

Suđenje za ubistvo Markovića trebalo bi da počne 13. januara, s tim što će se “nasmejanom ubici” suditi u odsustvu, jer mu je u toku suđenje u Budimpešti zbog druge dve likvidacije. Inače, Čaba je o ubistvo Markovića izjavio da je morao da ga ubije kako bi spasio svoju glavu. Šta je time mislio, nije želeo da obrazloži.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.