SRBIJA JE TOGA DANA ODAHNULA! Njegovo izbezumljeno lice na groblju svi pamtimo, ali i ono što je rekao policiji
Hapšenje Ninoslava Jovanovića, Foto: Foto: printscreen / Filip Plavčić

cela nacija se potresla

SRBIJA JE TOGA DANA ODAHNULA! Njegovo izbezumljeno lice na groblju svi pamtimo, ali i ono što je rekao policiji

Jovanović je ranije u dva navrata bio osuđivan za silovanje na kazne od 10 i 12 i po godina zatvora, koje je izdržao

Objavljeno:

Porodica dvanaestogodišnje devojčice M. K. iz Suvog Dola nije ni slutila da će im mezimica krajem decembra 2019. godine završiti u kandžama višestrukog silovatelja povratnika Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin.

Deseta dana Srbija je bila na nogama zbog otmice koja ni jednog roditelja nije ostavila ravnodušnim.

U potragu su se uključio veliki broj policajaca i spasilačkih timova, Žandarmerija i psi tragači, ali i građana. Pretražena je svaka vikendica, svaki napušteni objekat, šume i putevi u selima kraj Niša.

Dojave su stizale iz svih okolnih mesta, građani, čim bi posumnjali da su videli Malčanskog berberina pozvali bi policiju i tako sve do 29. decembra kada je devojčica konačno pronađena živa u jednoj od seoskih kuća. Bila je ošišana, sa modricama po telu i smeštena u Klinički centar u Nišu radi oporavka, a kroz šta je sve nesrećno dete prošlo to samo ona zna.

Međutim, tu se priča nije završila, policija je i dalje dano-noćno bila na terenu u potrazi za Ninoslavom Jovanovićem koji je do detalja isplanirao otmicu devojčice, a u prilog tome govori da je monstrum ranije iskopao zemunice u kojima je spavao i krio se od policije.

Računajući na to da će policiji popustiti pažnja, Ninoslav se vratio u rodno selo Malča. Došao je do kuće Cerića, a kada je pokušao da ukrade hranu ljudi su ga spazili i odmah alarmirali policiju. Obruč oko njega se stegao, a kada je shvatio da mu tu nema spasa krenuo je preko groblja ka Knez Selu. Međutim, svi putevi su bili blokirali, pa je ostao na groblju gde nije stigao ni da se sakrije u iskopanu rupu koju je ranije pripremio.

Tog 5. januara prošle godine Srbija je odahnula! Jedan od policajaca video ga je na groblju i izvukao pištolj. Malčanski berberin krvav i iznemogao predao se policiji bez otpora, nakon 17 dana potrage za njim, a njegovo izbezumljeno lice u trenutku hapšenja i rečenica "nemojte da me bijete!", ostalo je urezano svima duboko u pamćenje.

Podsetimo, Jovanović je ranije u dva navrata bio osuđivan za silovanje na kazne od 10 i 12 i po godina zatvora, koje je izdržao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.