Srbi popadali u Beču: Švercovali heroin iz Srbije, pa ga prodavali po Austriji!
Foto: Fonet/Ilustracija

dolijali su

Srbi popadali u Beču: Švercovali heroin iz Srbije, pa ga prodavali po Austriji!

Posle višemesečne istrage, bečka policija je uhapsila petoricu Srba, koji su krijumčarili heroin iz Srbije u Austriju, kako bi ga na bečkim ulicama prodavali uličnim dilerima.
Objavljeno:

U jednom hotelu i stanu zaplenjeno je 1,5 kilograma heroina, čija vrednost na ulici iznosi 45.000 evra, saopštila je policija u utorak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija bečke pokrajinske policije od juna je na tragu kriminalcima. Oni su prodavali heroin uličnim dilerima duž linije podzemne železnice U3 (od Otakringa do Zimeringa), i to u tačno određeno vreme: dileri su dobijali heroin između 10 i 18 časova.

foto: Fonet

- Okrivljeni su bili veoma tačni i vodili su precizne beleške o tome kada i gde su prodali drogu i u kojim količinama - saopštio je portparol policije Patrik Majerhofer.

Poruke građana novoj Vladi: Manje kradite, više radite! (VIDEO)

Samo neki od petorice muškaraca starih 19-29 godina prijavljeni su u Beču. Drogu su držali na različitim mestima u Beču i često su iznamljivali sobe u hotelima. U hotelskoj sobi u Jozefsštatu i iznamljenom stanu u Margaretenu policija je zaplenila heroin koji je već bio upakovan za prodaju, kao i 2,9 kilograma, sredstava koja se dodaju u drogu radi povećanja mase. Petorica Srba su u pritvoru.

(Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.