SKANDAL: U tuči na Kopaoniku učestvovao rođak OVOG hrvatskog političara!
Policija, ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

isplivali detalji tuče

SKANDAL: U tuči na Kopaoniku učestvovao rođak OVOG hrvatskog političara!

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava....

Objavljeno:

Velika tuča izbila je noćas u jednom hotelu na Kopaoniku, a u obračunu je, prema nezvaničnim informacijama učestvovao i Josip Kerum (30), rođak poznatog hrvatskog političara i biznismena, između ostalog i bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma, piše Objektiv.

Njegovo društvo se navodno potuklo sa grupom Crnogoraca. Josip i jedan njegov drug iz Srbije prevezeni u KC Novi Pazar razbijenih glava.

Josip Kerum je inače dobro poznat hrvatskoj policiji. Kod njega su 2016. godine pronašli čitav arsenal oružja posle čega je 2019. osuđen na godinu dana zatvora. U kući na Čiovu tada je krio 11 automatskih i dve poluautomatske puške, zatim 10 pištolja i dva revolvera uz više od 13.000 metaka.

U trenutku izricanja presude već je bio iza rešetaka nakon presude zbog 15 kilograma marihuane koji su nađeni u "audiju" kojim je upravljao.

Kerum je počeo da pravi probleme još 2010. kad je slupao skupoceni "ferari F430 spajder". Tada je kod naselja Šestanovac izgubio kontrolom nad vozilom i zakucao se u zaštitnu ogradu.

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.