MARINA JE ČULA KRIKE I ZAPOMAGANJE: Uhvaćen je momak(17) KOJI JE POLNO UZNEMIRAVAO ŽENE U MILANOVCU
Ilustracija, Foto: Profimedia

HRONIKA

MARINA JE ČULA KRIKE I ZAPOMAGANJE: Uhvaćen je momak(17) KOJI JE POLNO UZNEMIRAVAO ŽENE U MILANOVCU

Pretpostavlja se da je on napadao meštanke ovog mesta početkom decembra

Objavljeno:

Pripadnici policije u Gornjem Milanovcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka iz Gornjeg Milanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela polno uznemiravanje.

On se sumnjiči da je juče na ulici neprimereno dodirivao tridesetpetogodišnju ženu, kao i da je 7. decembra ove godine na sličan način uznemirio pedesetšestogodišnju ženu.

Inače, početkom decembra žene opštine Gornji Milanovac bile su strahu jer je zabeleženo nekoliko napada od strane mršavog muškarca sa kapuljačom na glavi koji nosi teget zaštitnu masku.

Marina Ostojić bila je očevidac jednog takvog napada koji se desio uz obalu reke Despotovice.

- Čula sam zapomaganje i ženske krike, potrčala sam napred i ugledala ženu modrih usta u vidno rastrojenom stanju, jedva je govorila. Ispričala mi je da joj je napadač išao u susret, uhvatio za ramena, a zatim gurnuo sa obale u visoku travu. Njene vriske, na sreću, čuo je jedan čovek koji živi u blizini, i kad je njega ugledao napadač je počeo da beži. U tom momentu sam i ja naišla i pružila joj pomoć - izjavila je Marina za RINU.

Nakon što se ova informacija pojavila na Fejsbuk grupi "Milanovčanke", javilo se i još nekoliko žena koje su imale slično iskustvo, tako da se pretpostavlja da ovo nije jedinstven primer. Ceo slučaj prijavljen je nadležnim organima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.