ŠOK OBRT U SLUČAJU BAČENE BEBE U POLJSKI TOALET: Muž brani porodilju, ima svoju verziju priče
Ilustracija, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/JAWAD JALALI

horor

ŠOK OBRT U SLUČAJU BAČENE BEBE U POLJSKI TOALET: Muž brani porodilju, ima svoju verziju priče

On kaže da se umoran vratio s posla iz treće smene te da su ga iz sna probulili jauci njegove tašte

Objavljeno:

Javnost u Srbiji, pa i šire u regionu šokirala je vest da je majka bacila novorođenče u poljski toalet u Morkinu, malom mestou nadomak Kikinde, a za sve se saznalo kada je majka sa povređenim dedetom dovezena u Opštu bolnicu u Kikindi

Sa vidim povredama glave novorođenče je hitno prebačeno u Klinički centar Vojvodine u Novi Sad, dok je majka zadržana u kikindskoj bolnici.

Dan kasnije Danijelin suprug i otac deteta ispričao je za Informer svoju verziju događaja. Prema rečima Nenada Baukova (38), nejgova supruga nije ni znala da je trudna, jer je krupna žena i dete je "nosila visoko"

- Danijela nije bacila naše dete u poljski toalet, on se tamo porodila-tvrdi Baukov.

On kaže da se umoran vratio s posla iz treće smene te da su ga iz sna probulili jauci njegove tašte.

- Sve se desilo oko 9 ujutru, vikala je da je dete upalo u poljski toalet i da se tamo Danijela porodila - nastavio je Baukov svoju jezivu priču, dodajući da je on izvukao bebu iz toaleta.

- Detetu je puka pupčana vrpca, jer je moja supruga držala bebu za nju pokušavajući da je izvuće iz toaleta. Uspeo sam da izvučem dete i odmah smo pozvali Hitnu pomoć-rekao je za Informer Nenad Baukov.

Majka i beba su kolima Hitne pomoći stigli u bolnicu, vrlo brzo nakon porođaja. Zbog ugroženosti zdravlja bebe kikindsku bolnicu došlo je vozilo iz Kliničkog centra Vojvodine iz Novog Sada i sa ekipom neonatologa novorođenče je u inkubatoru prebačeno tamo na dalje zbrinjavanje i lečenje.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.